Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
16.2. - 2.3.2019
Vynikajuci hotel s top sluzbami. Mili zamestnanci. Transfer z letiska 15 min.
100 %

Služby hotelu

Na vysokej urovni.
100 %

Pokoj

Velka izba s velkou kupelnou a oddelenym WC. Upratovanie 2 krat denne. Vecer pripravenie postele na spanie, vynesenie odpad.kosov a vymena uterakov. Kedze uteraky po sprchovani nikdy neuschli, vymena vecer bola super vec, inak by len tuchli v kupelni.
100 %

Pláž a okolí

Plaz mensia, uplne idealna pre rodiny z malymi detmi. More kludne, priezracna voda. Pre tych co chcu plavat daleko do mora nevhodne, lebo su blizsko bojky (asi 20m) a za ne sa nesmie, plavcik dava pozor. Ale po sirke sa da v pohode plavat. Vzdy dostatok lehatok. Slnecnikov pomenej. Obsluha z baru na plazi. Bazeny velke, vela lehatok a slnecnikov, ale nevyuzivali sme.
100 %

Sport, volný čas

Vela sportovych aktivit pri bazene, na plazi sa cvici rano joga. Velke, profesionalne fitnes, otvorene 24 hod. Tu je tiez vela aktivit pod vedenim trenera ( vacsinou americkych) napr. Kickbox, spinning, power walking...
100 %

Strava

Uplne top. Niekolko al carte restauracii, neni potrebna rezervacia. V klasickej restauracii velky vyber jedal, kazdy den morske plody, cerstve ryby. Samozrejme okrem inych mäsitych a vegetarianskych jedal.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou