Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
25.2. - 6.3.2024
Dokonalé, ani jsme za 11 dní nestihli projít celý resort a všude se podívat. Personál celého resortu je přívětivý, všude je čisto a uklizeno. Celý resort je protkán bazény s dostatkem lehátek a různých přístřešků a slunečníků.
90 %

Služby hotelu

Dokonalost sama, všichni vtřícní, se vším pomohou, ukážou, poradí. Každý den dopoledne uklizené pokoje, doplněný minibar, vyměněné ručníky. 90% dávám pouze z důvodu otravného (opravdu otravného) každoděního klepíní na dveře ve večerních hodinách, nebo případného telefonátu na pokej, když se nedoklepa od tzv. pana Guest experience, kterému nestačilo "We all good man" jako odpověď. Když pak máte ve skupině lidi, kteří nemluví anglicky, je celá otázka a otravování o to nepříjemnější, když se přijde znovu zeptat za 5 minut, jestli i ostatní jsou v pořádku, protože mu evidentně nerozumí a to je fakt otravné.
100 %

Pokoj

Všechny pokoje mají plně vybavenou koupelnu s vanou, sprchou, dvěma umyvadly a toaletou. Na pokojích je TV, lednička s minibarem a dostatečné šatní a jiné skříně na uložení zavazadel. Pokoje mají velkou manželskou postel, nebo oddělené obří postele. Některé pokoje mohou být propojeny dohromady a vytvořit tak velký apartmán.
90 %

Pláž a okolí

Kolem resortu jsou pláže spíše na opalování, než na koupání. Většina z nich ve vodě kamenitá a tam kde písek je, sahá voda max 1,5m tak 20-30m od břehu, pak už je bariéra z kamenů. Tři týdny před naším příjezdem byla velká bouře a je možné že část písku odnesla, ale na vylepšování se stále pracuje.
100 %

Sport, volný čas

Sportovních aktivit je zde obrovské množství a volnočasové aktivity jsou plánované na každý den, tak aby bylo v restrtu co dělat až do 2 hodin do rána (tedy hlavně pro dospělé).
100 %

Strava

V resortu je 5 restaurací na rezervace otevřené převážně večer a 4 bufetové restaurace otevřené od ráno do noci. Jidlo bylo velice dobré, ale bufetové restaurace se po delším pobytu zdají stále snejné a nabídka se mění jen zřídka, obsluha v nich byla skvělá. Ostatní restaurace je nutné rezervovat a doporučuji toto udělat ihned po příjezdu, protože tyto restaurace mají jen omezenou kapacitu a je nutné rezervovat si místo třeba i týden předem, ale za ten kulinářský zážitet to určitě stojí.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
80 %
10.1. - 24.1.2018
Všechno co se týče hotelu, bazénů a služeb perfektní. Jen mě zklamala pláž, že před hotelem pro dospělé byl ,,rybníček" ohrazený valem z kamenů. kde bylo po kolena vody, museli jste o kus dál, aby jste měli otevřené moře. Nejvíc ze všeho mne zklamala nuda pláž, která se nachází až úplně na opačném konci za hotelem Grand a ve špatném stavu, samé kamení místo písku...nevhodném 5* hotelu! Jediná výhoda, že byl bar i wc hned vedle....Ale jinak top hotel.
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou