Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
7.9. - 14.9.2023
Pekne, moderni, ciste. Trosku dal od more a pomerne prudke kopce. A malo stromu a zelene.
90 %

Služby hotelu

Recepce stroha, nealko napoje bych nechal volne k dispozici aby clovek nemusel stat frontu. Cistotu udrzovali dobre, pronajem aut zde je levnejsi nez od soukromniku v okoli, coz je mozna netypicke.
70 %

Pokoj

Celkem pekny, ale vana byla opryskana, nefungoval ventilator a pri dvoudennim vetru svistela v pokoji meluzina netesnicimi dvermi v pokoji 24 hodin denne, takze jsme se nevyspali. Klíatizace byla kvalitni a ticha. Neberte si pokoj v hlavni budove, hlucni hoste sedici do pulnoci venku u bazenu vas budou rusit.
80 %

Pláž a okolí

Okoli nicmoc, plaz relativne mala. Hodne mi vadilo ze si na plazi bezohledni hoste "rezervovali" celodenne rucniky plazova lehatka. Upozornil jsem na to nasi neprilis vlidnou delegatku Anetu Mrazkovou, ta s tim ale nechtela nic udelat. Take nas prekvapila nemile póerne dlouha doba (24 minut) nez prijeli zdravotnici k utonulemu muzi.
70 %

Sport, volný čas

Takovy prumer, znicene a zatopene minigolfove hristatko. Trapna venkovni posilovna s peti zastaralymi stroji. Pingpongove palky znicene, stul jen jeden. Na 4 hvezdy myslim slabota.
80 %

Strava

Celkem dobra, bohata, ale bez napadu a kazdy den stejna. Mene kvalitni jak strava tak napoje. Rychla obsluha, jidlo vzdy doplnene, stoly byly stale pripravene pro velke mnozstvi hostu.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou