Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
50 %
9.3. - 16.3.2024
Osobně bych ohodnotil 3* za příliš úsporně vybavené pokoje - pokoj pro dva. I když pokoje mají malé balkonky, většina je orientovaná do bočních ulic s výhledem na protější domy, hotely. Pouze pokoje blíže k moři mají částečný, ulicí zúžený výhled na moře. Pouze pokoje, které jsou v přední části budovy, mají plný výhled na moře.
40 %

Služby hotelu

Standard pro 3* Personál na recepci komunikativní, vstřícný. Žádné další služby jsme nevyužili a tedy nevíme, jsou-li nějaké další.
40 %

Pokoj

Pokoj pro dva: Velikostí i vybaveností úsporný pokoj. V pokoji je jedna zabudovaná šatní skříň spíše pro jednu osobu. Chyběly nám odkládací police, regálek na obuv, v pokoji jsou pouze 2 zásuvky 230V. Malý rohový stolek je "obsazen" malou plochou TV, ale pár osobních věcí se něj ještě vejde. Pokoj byl čistý, problém s úklidem jsme neměli. Obdobně úsporná byla koupelna, jedna polička na 2 sklenice.
50 %

Pláž a okolí

Písečná pláž, hotel je na promenáďě s odděleným sektorem pro pěší. Přestože je březen a lokalita není turisticky naplněná, v okolí je dost otevřených restaurací a malých obchodů. Půjčoven aut a jizdních kol je v blízkém okolí dostatek. V dosahu 5min. chůze jsou zastávky autobusů, do Palmy dojedete za 2 Eura, platí se u řidiče. Plné busy nezastavují, ale frekvence busů je poměrně vysoká.
40 %

Sport, volný čas

Plážové sporty, vyjížďky na kolech. Jih rovinatý, čím více na sever, tím více do kopců.
70 %

Strava

Měli jsme pouze snídaně (08:00 - 10:00), na týden byl výběr/kombinace dostatečný.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou