Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
20 %
9.9. - 21.9.2022
Celkový dojem je velmi špatný. Nenechte se zmást 4*, tento hotel by sotva dosáhl na 2*. Za ty peníze to nestojí ani omylem. Jsme rádi, že jsme už pryč a nikdy se tam už nevrátíme, ani kdyby nám za to platili. Je to čistě německý hotel, vše je v němčině, od názvů jídla až po tv programy. Jako byste vzali hotel z Německa a přemístili ho na Malorku. A že když němci, tak kvalita? To vskutku ne. Více rozepsáno v jednotlivých kategoriích. Jedna velmi důležitá informace, která se netýká konkrétně hotelu - všude jsou mraky komárů. Bez repelentu se neobejdete. Pokud jdete na procházku nebo se chcete večer venku posadit a prakticky se v tom repelentu nevykoupete, tak vás sežerou za živa. Pravidelně měl každý z nás za den aspoň 5 kousanců, které otékali.
20 %

Služby hotelu

Služby hotelu byly špatné. Musíte umět německy nebo španělsky, aby jste se domluvili s obsluhou. Delegátka uměla tak dobře anglicky až nám zarezervovala úplně jiný výlet než jsme chtěli, takže výlet určený pro děti se nekonal. V hotelu se nacházejí jen 2 výtahy, což je při kapacitě 260 pokojů zcela nevyhovující - většina hostů jsou němečtí důchodci nebo rodiny s dětmi, takže málokdo chodí po schodech. Ty jsou navíc malé a točité, takže se na nich musí lidé vyhýbat a dávat přednost, aby prošli. Nakonec skončíte pokaždé čekáním na výtah i několik minut, protože kdo dřív přivolá výtah, ten dřív jede. V areálu je jeden hlavní bazén a jeden dětský bazén. Oba jsou nevyhřívané, voda byla opravdu ledová a málokdo se šel koupat. V hlavním bazénu bych to pochopil, ale v tom dětském to bylo výslovně nepříjemné, když všude stříká voda a děti jsou promrzlé. Tráva kolem bazénu je umělá. Rezervovat si lehátka ráno bylo zakázané, nicméně to byla nejoblíbenější kratochvíle německých důchodců, kteří to měli komplet rozebrané už v 7 ráno. Pokud si chcete večer udělat radost a dát si něco dobrého k pití, pak narazíte. Buď si připlatíte za kvalitní pití nebo budete odkázáni na to co je zahrnuto v ceně (víno z automatu, pivo, drinky pochybného složení a kvality). Programy pro děti - velmi vyjímečně, přes den program asi na hodinu pro děti ve věku 3-5 let, večer dětské disco na půl hodiny (jedna paní se zmaluje jako klaun a chvilku si zpívá v němčině s dětmi). Program pro dospělé - jedním slovem - špatný. Na hodinu, max. dvě se např. tančilo s tombolou (pouze německá hudba), jednou byl pozván iluzionista, pak byla také travesti show. Někdy nebylo nic. Vše končí nejpozději ve 22:00, pak se už nic neděje.
20 %

Pokoj

Pokoje jsou velmi velmi malé. Často se stane, že si se spolubydlícím musíte dát přednost, abyste mohli projít kolem postele. Manželská postel jsou ve skutečnosti 2 sražené sofy, které se neustále rozjíždějí. Matrace jsou hodně vysoké a na náš vkus poměrně měkké. Záchod a sprchový kout jsou také velmi malé, dveře od koupelny při otevírání jen těsně minou záchod, aby se v zápětí zarazili o skleněnou výplň oddělující sprchový kout. Další nedostatky pokoje: při ubytování špinavý záchod (hnědé obruby), nefunkční ovladač, popraskané zdi, špinavé zdi, vrzající nepromazané dveře od skříňky k lednici, znatelně použité záclony. Všechny pokoje jsou naskládány vedle sebe jako v králíkárně a je slyšet vše z okolních pokojů (klima, tv, bavení se lidí). Balkon buď směřuje na bazén a pláž nebo na rušnou ulici. My jsme měli balkon směrem na ulici, kde je dnem i nocí opravdu hodně živo, takže odpočívat s otevřenými dveřmi ven bylo prakticky nemožné. Veliké překvapení také bylo, že nám špinavé ručníky hozené na zem pouze složili zpátky do skříňky, bez výměny.
90 %

Pláž a okolí

Pláž byla opravdu krásná, písečná, dostatečně veliká pro všechny. Ideální pro hraní dětí. Teplé moře v polovině září. Vstup do moře je velmi pozvolný, ještě po 30m má dospělí člověk vodu pouze po pás, což je vhodné pro děti a když si chcete ve vodě jen třeba házet míčem. Všechna lehátka jsou ale rezervována pro přilehlé apartmány, takže na ně můžete zapomenout.
20 %

Sport, volný čas

Jediný sport, který jsem zaznamenal za celý pobyt, byly lekce vodního aerobiku a vodního póla v hlavním bazénu, které trvaly max. hodinu. Možná, že se někde v útrobách hotelu nachází nějaká posilovna nebo wellness, mně se to ale vypátrat nepodařilo. Obsluha hotelu mi bohužel také nedokázala poradit. Pro děti je vedle dětského bazénu malý domeček, kde mají něco na hraní - pastelky, křídy, lego, obruče.
20 %

Strava

Pokud předpokládáte, že se dobře a hodně najíte, pak jste na omylu. Hotel má kapacitu celkem 260 pokojů a výdej jídla formou bufetu má kapacitu asi zhruba 150 pokojů. Tzn. že se všude vytvářejí fronty 5-20 lidí, kteří netrpělivě přešlapují a nejde se mezi nimi dobře pohybovat a už vůbec ne pokud máte v náručí dítě nebo problémy s pohybem. Pro vozíčkáře mi to tam přišlo doslova jako utrpení. Variabilita jídla je malá, máte na výběr z asi 15 varen, kde se neustále střídá to samé (hranolky, nedodělané lasagne, dušená zelenina, v 90% velmi špatně připravené maso). Mořské plody moc nečekejte, sem tam dají na gril nějakou čudlu, ale to je kremace v živém přenosu. Na ovoce jsme se velmi těšili, hlavně děti, předpokládali jsme, že v těchto končinách ho bude dost a hlavně bude zralé. Bohužel opak pravdou. Vždy se jednalo o stejnou skladbu: nařezaný žlutý a červený meloun a ananas + v míse plné octomilek jablka, hrušky nebo pomeranč. Vše mělo společného jmenovatele - nebylo to vůbec zralé. Pravidelně jsme museli nosit ovoce na balkon na slunce, aby nám do druhého dne dozrálo a měli jsme aspoň něco pro děti. Lepší koupit v marketu kousek od hotelu. Poprvé jsme se dobře najedli až po příjezdu zpět do ČR. Výhoda byla, že člověk za dobu pobytu aspoň něco zhubnul.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (6)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
20.10. - 27.10.2023
Hotel pro německou klientelu znamená i vyšší standard služeb. Překvapilo, že ze strany hotelového personálu není jakákoli kontrola ubytovaných hostů, to znamená, že člověk není "okroužkován" ani dotazován při příchodu do jídelny na číslo pokoje. Pro milovníky Alcudie a Playa de Muro je potěšující zprávou, že letos nebyl ve vzduchu jediný komár.
80 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Zobrazit více
100 %
30.6. - 10.7.2023
Super doporučuji ️‍️️
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
7.5. - 14.5.2023
Hotel poskytuje vynikající služby, personál je milý a ochotný. Pláž 150m. Pokojíky malinké, útulné. Doporučuji
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
28.8. - 6.9.2021
V tomto hoteli sme boli už trikrát, vždy sa nám tam páčilo. Nádherná pláž Playa de Muro je vzdialená len 50 m.
70 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

90 %
19.6. - 25.6.2021
Prijemny 3* hotel, mali sme apartman s bocnym vyhladom na more.
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

Zobrazit více
100 %
24.8. - 31.8.2019
Ideálne pre rodiny s malými deťmi
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou