Tyto stránky používají k poskytování služeb cookies. Pokračováním v prohlížení vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

Recenze hotelů

Španělsko, Benalmadena Costa

Vistamar

80 %
  • S. S.
  • 7.4. 2019 - 11.4.2019
Ubytování do hotelu

Naprosto vyhovující pro krátký pobyt (4 noci), pokoj byl hodně tmavý, jedinné okno-dveře v posledním patře do malého prostoru na střeše hotelu, kam se vešel pouze sušák, takže výhled žádný, jen na nebe. Teprve ze stupínku bylo vidět ze střechy do okolí. Ale vzhledem k tomu, že jsem objednala jen nejlevnější studio, a četla předchozí recenze, tak jsem to očekávala. Pokoj je prostorný a čistý. Zařízení bylo znát, že je starší, ale udržované. Úklid každy den, výměna ručníků. Kuchyňka s mikrovlnkou a ledničkou, jen nejzákladnější vybavení. Bazén a terasy okolo jsou moc pěkné, udržované a čisté. Jídlo polopenze, velmi dobré a poměrně bohatý výběr švédských stolů. Nahlásili jsme pozdní příjezd pro chek in (letadlo létá v noci a mělo velké zpoždění), cestovka zajistila i tak večeři, kterou nám nechali na pokoji, což bylo velmi příjemné. Na pláž je to kousek z kopce, přes hlavní silnici, cca 200 m, pláž moc pěkná, místa s lehátky za pronájem 10€ na den, i místa volné plaže. Promenáda podél pobřeží je moc pěkná, dlouhá kolem 2 km až do přístavu, ten je moc malebný, spousta kaváren, barů, restaurací, prodejců, mořské akvárium u přístavu je také moc pěkné. Tropická flora je ohromující, je tam čisto a pořádek. Do městečka Benalmádena je to do 2km ale poměrně do kopce. Je to dost rušné městečko, spousta dalších atrakcí pro turisty. A výborné a rychlé vlakové spojení do Málagy, nebo na letiště. Množství turistů v dubnu bylo tak akorát. Celkové moc pěkné místo pro dovolenou. Pro více dní bych si asi připlatila pokoj s lepším výhledem.

  • 80 %

    Služby hotelu

  • 60 %

    Pokoj

  • 90 %

    Pláž a okolí

  • 80 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Kuba, Varadero

Iberostar Playa Alameda Varadero

80 %
  • P. Ť.
  • 31.3. 2019 - 11.4.2019
Zájezdy do hotelu

Vcelku velmi příjemný hotel, s dobrými službami, krásnou prostornou pláží

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 80 %

    Pokoj

  • 80 %

    Pláž a okolí

  • 70 %

    Sport, volný čas

  • 80 %

    Strava

Maroko, Agadir

LABRANDA Les Dunes d´Or

100 %
  • S. D.
  • 2.4. 2019 - 9.4.2019
Zájezdy do hotelu

velmi dobře položený hotel , personál by mohl být příjemnější, obsluha barů velmi příjemná, v restauracích obsluha vynikající

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Rakousko, Aurach

Ferienhotel Alpenhof Aurach

100 %
  • B. V.
  • 28.3. 2019 - 4.4.2019
Ubytování do hotelu

Krásný pobyt,příjemná atmosfera

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Zanzibar (Tanzanie), Nungwi

Doubletree by Hilton Resort Zanzibar Nungwi

100 %
  • J. H.
  • 1.4. 2019 - 11.4.2019
Zájezdy do hotelu

Nádherný hotel, příjemný a usměvavý personál, krásná, udržovaná zahrada, čistá pláž s bílým pískem i čisté moře. Strava výtečná, takže naprostá spokojenost.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 80 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Maledivy, Kaafu (jih Male) Atoll

Olhuveli Beach & Spa Resort

80 %
  • P. V.
  • 30.3. 2019 - 10.4.2019
Zájezdy do hotelu

Positives: The island is not so far from airport, around 30 minutes by boat. The island is pretty large, so you should not be bored to be stuck in the same spot. We also feel to be almost alone on the island, empty beaches and no so many people around. The resort is very kids friendly, kids club babysitting and arrange different activities for children every day. In all-inclusive package you have got the 15minutes jet ski, head/shoulder massage, renting a kayak or paddel boad. So much activities to do. Negatives: DeLuxe room is really simple, but I would expect the furniture to be more functional and corresponding to the 4,5 stars hotel. Especially the bathroom with the mold and poor decoration. Sometimes you smell the sewerage. There is so much fried food, so be careful, because we have got a stomach disease. Food is sometimes very spicy and not so good for the children. Unfortunately there is a lot of weeds in the ocean across the whole island. It is really challenging to find a spot with crystal and turquoise water without weeds.

  • 80 %

    Služby hotelu

  • 50 %

    Pokoj

  • 80 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 70 %

    Strava

Egypt, Nabq Bay

Royal Albatros Moderna

80 %
  • J. F.
  • 23.4. 2018 - 30.4.2018
Zájezdy do hotelu

Velmi slušný hotel. Všude čisto, včetně WC na pláži. Strava nadprůměrná. Každý den 2 druhy kopečkové zmrzliny. Pokoj čistý, vše fungovalo. U bazénů i u moře jsme našli vždy místo. Pláž je velmi pozvolná, takže při odlivu je voda po kotníky. Vhodné pro děti. Plavci pak mohou využít cca 300m molo, kde se kde jde pak do hloubky a je tam menší korál. V areálu také tobogány a mini skluzavky pro menší děti. Celkově bych hotel doporučil, jedná se o nadprůměrný hotel. V Egyptě jsem byl několikrát, tak mohu srovnávat.

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 60 %

    Pláž a okolí

  • 60 %

    Sport, volný čas

  • 80 %

    Strava

Dominikánská republika, Bayahibe

Viva Wyndham Dominicus Beach

100 %
  • M. K.
  • 31.3. 2019 - 10.4.2019
Zájezdy do hotelu

Vše naprosto bez problémů. Strava pestrá a chutná. Pláž čistá. Personál milý a ochotný. Rádi se vrátíme.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Dominikánská republika, Playa Bavaro

Vik Arena Blanca

90 %
  • P. P.
  • 3.4. 2019 - 10.4.2019
Zájezdy do hotelu

Krásná dovolená s jedinou kaňkou, kterou byly řasy v oceánu a na pláži.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 70 %

    Pláž a okolí

  • 50 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Port Ghalib

Port Ghalib Resort

70 %
  • V. G.
  • 30.6. 2018 - 7.7.2018
Zájezdy do hotelu

Trosku unaveny hotel, jelikoz je starsi, ale snazej se to opravovat. Blizko letiste, ale zadne letadla van nad hlavou letat nebudou coz je samozrrejme plus. Jidlo fakt nic moc, vubec neopovida 5 hvezdam, maximalne 3 hvezdy i mozno 3 je moc za jidlo. Hotel neni spatny, ale neni to luxus a uz zadne 5 hvezd to neni

  • 70 %

    Služby hotelu

  • 60 %

    Pokoj

  • 60 %

    Pláž a okolí

  • 50 %

    Sport, volný čas

  • 30 %

    Strava

Mexiko, Xpu Ha

Catalonia Royal Tulum - Adults only

90 %
  • M. D.
  • 26.3. 2019 - 10.4.2019
Ubytování do hotelu

Calm and in harmony with nature

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 80 %

    Pláž a okolí

  • 90 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Mexiko, Xpu Ha

Catalonia Royal Tulum - Adults only

90 %
  • M. D.
  • 31.3. 2019 - 3.4.2019
Ubytování do hotelu

Vcelku útulný hotel citivě zasazený do přirody

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 90 %

    Pláž a okolí

  • 90 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Elysees Dream Beach Hotel

70 %
  • M. K.
  • 3.4. 2019 - 10.4.2019
Zájezdy do hotelu

Průměr

  • 60 %

    Služby hotelu

  • 60 %

    Pokoj

  • 60 %

    Pláž a okolí

  • 40 %

    Sport, volný čas

  • 50 %

    Strava

Mexiko, Cancún

Maya Caribe Beach House by Faranda Hotels

50 %
  • J. H.
  • 19.3. 2019 - 29.3.2019
Zájezdy do hotelu

malý hotelík s krásnou veľkou pestrofarebnou záhradou, naozaj oáza pokoja a kľudu. Ochotný personál na recepcii. Snáď by sa dalo vytknúť to, že nikto na recepcii neovládal nemecký jazyk, hoci do hotela zabezpečujú klientov nemecké CK. Sme však veľmi nespokojní s tým, akým spôsobom ,,informovala,, (neinformovala) CK Vtours svojich klientov o odlete z Mexica City do Cancúnu. V inštrukciách o lete nebolo vôbec uvedené, ktorou mexickou leteckou spoločnosťou poletíme z Mexico City do Cancúnu. Je ich tam až 8!! Museli sme si krvopotne zisťovať sami, ktorou spoločnosťou vlastne poletíme !!! Po veľkej námahe a hroznom strese po únavnom a dlhom lete sme zistili, že to je letecká spoločnosť Interjet ! Takisto na recepcii v hoteli nás mal podľa vašich inštrukcií 21.3.2019 o 9.00 hod. čakať český delegát. Samozrejme neprišiel v tom čase na recepciu hotela nikto, ani po hodine nášho čakania. Keď sme sa na českého ale aj nemeckého delegáta pýtali recepčných hotela, tak len nechápavo krčili ramenami, že takých delegátov uvedenej nemeckej CK nepoznajú. Samozrejme ani neskôr počas nášho celého pobytu nás žiadny český ani nemecký delegát nekontaktoval!!! Nedovolali sme sa mu ani cez vami uvedené čísla! Ešte šťastie, že sme jazykovo zdatní, takže sme si všetko vedeli vybaviť sami! Ale neviem, čo by robili klienti, ktorí neovládajú cudzie jazyky? A ešte perlička na záver. Pri našom odchode z hotela v noci o druhej hodine ráno, nám pár hodín pred odvozom na letisko v Cancúne bolo oznámené na recepcii hotela, že odvoz na letisko majú zabezpečený len manželia Erlebachoví! Krvopotne sme si potom museli cez recepciu hotela vybavovať odvoz cez CK Olympus aj my dvaja! A to sme doslova tŕpli, či budeme na letisko do Cancúnu odvezení. Takto si služby CK rozhodne nepredstavujeme a vaše služby Airstop cz sme využili prvý aj posledný krát a rozhodne vás neodporučíme ani našim známym. To je asi všetko, čo som chcel k tomuto zájazdu a zabezpečeniu vašich služieb napísať. Ján Horváth

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 60 %

    Pokoj

  • 90 %

    Pláž a okolí

  • 80 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Mexiko, Playa Del Carmen

Casa Melissa

100 %
  • H. K.
  • 26.3. 2019 - 3.4.2019
Zájezdy do hotelu

Hotel v samem centru PDC, blizko vsude

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 90 %

    Pláž a okolí

  • 60 %

    Sport, volný čas

  • 60 %

    Strava

Thajsko, Khao Lak Sunset Beach

Khao Lak Sunset Resort

100 %
  • H. K.
  • 21.3. 2019 - 8.4.2019
Ubytování do hotelu

Nádherná dovolená!!!

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 90 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Turecko, Kumköy

Side La Grande Resort & Spa

70 %
  • L. Z.
  • 26.3. 2019 - 9.4.2019
Zájezdy do hotelu

Až příliš velký hotel, není dostatek lehátek na pláži, hlavně na večeři bylo nedostatek místa v jídelně. Špatná dlažba s velkými mezery u bazénu. Wi-fi placená a nepříliš kvalitní, vypadává. Jinak to ale jde. Rozhodně lepší dovolená než na Mácháči.

  • 50 %

    Služby hotelu

  • 60 %

    Pokoj

  • 40 %

    Pláž a okolí

  • 40 %

    Sport, volný čas

  • 60 %

    Strava

Kanárské ostrovy, Puerto De La Cruz

San Telmo

60 %
  • S. D.
  • 9.3. 2019 - 16.3.2019
Zájezdy do hotelu

Celkově hotel San Telmo je starší, ale má vynikající polohu. Před před i za hotelem je pěší zóna s mnoha obchůdky a bary. Před hotelem je malá skalnatá zátoka s pláží, má vydlážděné chodníky a molo se schůdky do moře. Pokud by přírodní pláž nevyhovovala vedle hotelu je krásný komplex bazenů Lago Martiánez. Také je to idealní místo na výlety po okolí Loro park 2 km, Botanická zahrada 1,5 km, Sitio Litre Garden 1 km, Plaza del Charco 7 min, Lago Matiánez 5 min, Parking El Muelle 8 min. Některé pokoje mají v hotelu mají okna situované do světlíku, v pokoji je šero, vybavení starší. Jinak bylo všude čisto, personál příjemný. Jídla nebyl velký výběr, ale bylo dobré a dostačující. Snad jen mohlo být teplejší. Hotel nedoporučuji těm kdo je zvyklý na luxus. My jsme přes den cestovali, tak nám pokoje na přespání vyhovovaly.

  • 80 %

    Služby hotelu

  • 30 %

    Pokoj

  • 70 %

    Pláž a okolí

  • 80 %

    Sport, volný čas

  • 80 %

    Strava

Španělsko, Port d´Alcúdia

Bahia de Alcudia

100 %
  • R. D.
  • 18.3. 2018 - 26.3.2018
Zájezdy do hotelu

Pro cyklisty perfektní poloha - velká garáž pro kola

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 80 %

    Pláž a okolí

  • 50 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Španělsko, Port d´Alcúdia

Hotel Condesa

100 %
  • R. D.
  • 27.3. 2019 - 5.4.2019
Zájezdy do hotelu

Skvělé služby, jídlo, poloha

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava