Tyto stránky používají k poskytování služeb cookies. Pokračováním v prohlížení vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

Recenze hotelů

Turecko, Türkler

Eftalia Marin

100 %
  • I. c.
  • 20.09 - 27.09.2015
Zájezdy do hotelu

Nádherná a odpočinková dovolená, jeden z nejlepších hotelů kde jsme byli. Dobré jídlo a perfektní služby. Fantastická myšlenka i provedení dovolenkového ostrova Eftalia island. Vhodné pro lidi co již nepotřebují jezdit na výlety a jen si potřebují odpočinout a nechat se hýčkat. Veliká spokojenost. Hotel byl perfektní, krásný bazén,venkovní a vnitřní bary,hotelová cukrárna. Na pláži byl vybudovaný komplex,který byl společný asi pro 5 hotelů Eftalia-služby perfektní-pizerie,jídelny,cukrárna,aqua park pro málé děti a na druhé straně aqua park pro větší a dospělé,amfiteátr,diskoteka,bary a vše k využití na náramek all-inclusive.V areálu i pár obchodů. Nádherná myšlenka i provedení ostrovu Eftalia.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 77 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Portugalsko, Funchal

Orca Praia

100 %
  • R. B.
  • 27.09 - 04.10.2015
Zájezdy do hotelu

Výborný hotel, všechny pokoje s terasou nebo balkónem s přímým výhledem na oceán. Služby hotelu na jedničku. Poloha hotelu pro cestování po ostrově rovněž vynikající. Hotel přímo u pláže a mezi nimi bazén.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 77 %

    Pláž a okolí

  • 77 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Španělsko, Cala Millor

Veronica & Midas

60 %
  • V. B.
  • 27.09 - 04.10.2015
Zájezdy do hotelu

Recenze hotelu Bellevue Club: Rozsáhlý komplex snad 20 hotelových budov (některé z nich jsou 8 podlažní) a dalších budov se službami, asi 8 bazénů. Velké množství ubytovaných - vetšinou angličani (tolik ošklivých a otylých lidí pohromadě jsem dlouho neviděl). Potvrzuji, že někteří hosté jsou velmi hluční až do rána, přípůadně u pokojů s okny do ulice jde rovnocený hluk odtuď. Kapacita jídelny na takové množství není dostatečná, jinak jídla dost a dobré. Hotelové služby na dobré úrovni. Příjemné každovečerní programy v amfiteátru.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 77 %

    Pokoj

  • 60 %

    Pláž a okolí

  • 77 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Bulharsko, Goldstrand

SuneoClub Odessos

100 %
  • H. H.
  • 26.09 - 03.10.2015
Zájezdy do hotelu

Super hotel, jídlo vynikající, moc se nám líbilo. Hotel je velmi udržovaný, uklizený nemám žádné výtky. Jídlo bylo super veliký výběr masa, salátů prostě všeho. Na baru velký výběr nápojů vrámci all .

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

Blue Horizon

100 %
  • V. H.
  • 27.09 - 04.10.2015
Zájezdy do hotelu

moc hezky hotel, sice starsi ale zachovaly. Byli jsme spokojeni, plaz byla krasna a jenom par minut autobusem do Rhodos Town. Pobrezi na teto strane he ake vetrne a jsou velke vlny, takze pikud nekdo chce klidneksi, musi na opacny cip ostrova.Doporucujeme!

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 77 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Lapta / Lapithos (Girne / Kyrenia)

Club Simena Hotel

100 %
  • M. R.
  • 15.09 - 29.09.2015
Zájezdy do hotelu

Celkový dojem z naší dovolené jsme měli velmi pěkný a rozhodně můžeme námi navštívený hotel vřele doporučit. S veškerými poskytnutými službami jsme byli velmi spokojeni, ochotou personálu, celkovou čistotou a nesmíme zapomenout vyzdvihnout vynikající kuchyni. Areál hotelu je rovněž velmi pěkně udržovaný, včetně 2 bazénů. Jeden plavecký a jeden se 3-mi tobogány. V areálu je krásná udržovaná kvetoucí zahrada. Naproti hotelu je hned market, kde je možné zakoupit pití i potraviny. Restaurace s velkou terasou i bary jsou na velmi dobré úrovni. Hotel je určitě vhodný i pro rekreaci s malými dětmi.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Kanárské ostrovy, Playa del Ingles

Suitehotel Playa Del Ingles

42 %
  • J. V.
  • 19.09 - 03.10.2015
Zájezdy do hotelu

Hotel je přes 40 let v provozu a to je vidět i na personálu.................................................................................................................................................

  • 42 %

    Služby hotelu

  • 42 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 42 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Side

Side World Star

17 %
  • F. J.
  • 22.09 - 29.09.2015
Zájezdy do hotelu

Tento hotel nedoporučujeme........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ Okolí klidné,pláž vzdálena asi 3 km pěšky.

  • 42 %

    Služby hotelu

  • 17 %

    Pokoj

  • 42 %

    Pláž a okolí

  • 17 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Malta, St.Paul´s (Bugibba, Qawra)

Ambassador

100 %
  • M. D.
  • 11.09 - 25.09.2015
Zájezdy do hotelu

Hotel je trošku mimo dění, ale v dosahu MHD pokud hledáte klid ideální. Vzhledem k bazénu dobré i pro děti. Byli jsme spokojeni. Snídaně jsou co do nabídky každý den stejné, ale aspoň nemusíte vybírat. V blízkosti je vesnička Pepka námořníka návštěvu doporučuji nejen pro děti, je to opravdu zábava a můžete tam na pláži zůstat celý den. Maltu milujeme, tak trochu toho středomořského nepořádku neřešíme! Pokud chcete mít klidnou dovolenou je to to pravé místo. Super bazén u hotelu vzhledem k našemu pobytu v září jsme ho měli někdy jen sami pro sebe. K zastávce autobusu je to asi 500 metrů. V blízkosti se upravuje nová betonová pláž se vstupem do moře.

  • 77 %

    Služby hotelu

  • 77 %

    Pokoj

  • 77 %

    Pláž a okolí

  • 77 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Španělsko, Port d´Alcúdia

Alcudia Beach

77 %
  • P. H.
  • 25.09 - 02.10.2015
Zájezdy do hotelu

Nice kitchen - very good tasty food, The spanish dinner was the best. Close to the beach. Very helpful receptionist. The hotel is quite old. The hotel would need some repair. Loose tiles on the floor are unnecessary unsolved problem. Overall good for families and couples that do not require as much comfort. Quiet place at night.

  • 77 %

    Služby hotelu

  • 60 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 60 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Incekum

Incekum Beach Resort

100 %
  • I. P.
  • 18.09 - 28.09.2015
Zájezdy do hotelu

Krásná dovolená, personál vstřícný, dorozumívání hlavně v němčině, ale nebyl problém ani s angličtinou a ruštinou, pláže čisté, lehátka kdykoliv k dispozici.Strava vynikající v kteroukoliv hodinu až do půlnoci.Každý den úklid pokojů,čisté ručníky.Není co vytknout.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Portugalsko, Funchal

Allegro Madeira - Adults only

100 %
  • L. E.
  • 24.09 - 01.10.2015
Zájezdy do hotelu

Vynikající dovolená. Vhodná zejména pro pěší turistiku. Náročné i nenáročné turistické trasy. Doporučuji. Ubytování pro nenároční klienty. Snídaně v hotelu velmi dobré. Výlety po Madeiře úžasné, a to zejména ty, které jsme podnikali sami. Místní MHD funguje bez problémů téměř po celém ostrově. Starší hotel, ale čistý, jeho okolí také. Internet zdarma. V blízkosti hotelu bary a obchody. Jediným nedostatkem hotelu byl špatně fungující výtah. Jezdil, ale nefungovalo bezpečnostní zařízení. Občas docela nebezpečné.

  • 77 %

    Služby hotelu

  • 60 %

    Pokoj

  • 60 %

    Pláž a okolí

  • 77 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Řecko, Faliraki

Venezia Resort

100 %
  • V. J.
  • 24.09 - 01.10.2015
Zájezdy do hotelu

Celkově jsem byli hodně spokojeni. Hotel i ostrov splnili naše očekávání. Půjčte si auto, idealně přímo na letišti, rezervace předem z domu učetří čas a peníze. Na transfer autobusem se vykašlete. Půjčovný v místě jsou výrazně dražší než půjčení na letišti. My najeli za týden 950 km. Cesty jsou v super stavu, hlavně ve vnitrozemí, potěší každého milovníka zataček. Rovné úseky tam prakticky neexistují. Město Rodos je trochu jiná kategorie, ctí se jen 50 km/hod a červená na semaforu, jinak si každý dělá co chce. Zachovat chladnou hlavu a nebude problem. Jedtě na konci/začátku hlavní sezony, kdy není ještě tolik lidi, jsou nižší ceny, neni 40 stupňů, jen 30. Užijete si to mnohem víc. Hotel je na kopci. Chodit to každý den pěšký, byl bych fakt zhnusený. Je to dost z ruky. Hotel nabízí microbus, který každý den odváží a přiváží lidi z/na pláž. Doporučuji pujčit si auto/skůtr/ctyrkolku Hotel ma dva bary, jeden u bazénu, druhý u hlavní restaurace. Oba nabízí širokou nabídku všeho. Točené pivo není žádný zázrak. V hotelu je i obchůdek, přiměřeně drahý vůči marketům u silnice.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Španělsko, S´Arenal

Seramar Luna & Luna Park - Adults only

60 %
  • T. K.
  • 22.09 - 30.09.2015
Zájezdy do hotelu

Protože si od dovolené slibuji především klid, neubránil jsem se z kraje jistému rozčarování nad tou masovou turistikou, která mnoho klidu jedincovi nedopřeje. Příště bych si asi vybral klidnější část nebo úplně jinou destinaci. Přesto svoji dovolenou nehodnotím negativně a po pravdě říkám, že jsem si ji i tak užil. A pokud Vás láká dovolenou především propařit, užijete si ji zaručeně o moc víc než já! Hotel sám o sobě není nový a má již něco za sebou což je na interiéru patrné. Neznamená to však, že by jste naráželi na nefunkčnosti, vyloženou zašlost, nebo špínu. Prostě to jen má svoji patinu - což pro někoho může být výhoda. Pro děti je tento hotel spíše nevhodný - žádné vyžití nenabízí. Okolí hotelu je přesně takové, jaké se od této části Malorky dá očekávat. Moře dalších hotelů, moře krámků, moře lidí a nakonec i moře samotné :) Kdo hledá klidnou dovolenou, touží po tichu a poloprázdných plážích, bude zklamaný.

  • 77 %

    Služby hotelu

  • 77 %

    Pokoj

  • 77 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kizilot

Sea Planet Resort & Spa

100 %
  • D. S.
  • 23.09 - 30.09.2015
Zájezdy do hotelu

Byli jsme podruhé, no coment :-) vše znovu o.k. Málo Rusů, hodně Němců, málo Čechů. Jídlo dobré, hodně a pořád, pití totéž. V Turecku platí kvalita pouze při výběru 5-ti hvězdy, my neexperimentujeme :-) Co se týká čistoty hotelu, opět nezklamal. Vše bylo perfektní. Nákup je možný kousek od hotelu (cestu bohužel lemuje místní hřbitov, ale je liduprázdný) - je zde několik menších obchůdků. Za větším a lepším výběrem musíte jet buď do Side nebo Alanye. Pláž i zahrada hotelu udržovaná a čistá, po zahradě chodí pávi, vše pěkné. Dětský bazén s atrakcemi, lehátka i slunečníky v dostatku. V jídelně i dětská jídelna s dětskými jídly, oddělená od ostatních, pro děti super místo.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 77 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Spojené arabské emiráty, Dubaj

The Jumeirah Beach Hotel

77 %
  • K. N.
  • 22.09 - 30.09.2015
Zájezdy do hotelu

Pěkný hotel s výbornou lokací a výhledem na Burj Al Arab.Všechny pokoje mají výhled na moře.Výhoda je volný celodenní vstup do velkého sportovního centra a Aqua centra s velkým výběrem jídla.Byli jsme spokojeni.

  • 77 %

    Služby hotelu

  • 60 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Okurcalar

Delphin Deluxe Resort

100 %
  • P. V.
  • 16.09 - 30.09.2015
Zájezdy do hotelu

Nikde jinde jsme nezažili tak ochotný, vstřícný a hlavně stále usměvavý personál na všech pozicích. Krásná, pohodová dovolená. I když jednu noc přišla bouřka a silný vítr, který poničil plážové zařízení, během dopoledne bylo již vše obnoveno.

  • 77 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 60 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Alanya

Rosella

100 %
  • L. N.
  • 23.09 - 30.09.2015
Zájezdy do hotelu

vyborne, uz se tesim na pristi rok... pocasi v tomto obdobi vyborne - ani jednou neprselo, ale ne druhou stranu nebyla umorna vedra, koupani v mori kazdy den, vecer se taky dalo jit v kratkem rukavu - fokky jsou z vyletu na " Dim - caj" a z balkonu hotelu (zelen) hotel necely 1 km do centra, krasna cista promenada podel more, v centru restaurace, moznost nakupu, zabavni podniky (disco) , pristav - moznost vyletu na hrad, vylet na "Dim - caj" ( cca. 5 km od Alanye)

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Kusadasi

Ladonia Adakule

17 %
  • M. P.
  • 19.09 - 29.09.2015
Zájezdy do hotelu

Hotel Alkoclar Adakule bych po vlastních zkušenostech nedoporučil ani největšímu nepříteli. Nechápu jak zde mohou být uvedeny 4 nebo dokonce jak uvádí sám hotel 5 hvězd. Tomuto hotelu bych dal se zavřenýma očima tak maximálně 2*. Hlavně z hygienického hlediska je hotel Adakule zralý na okamžité uzavření. Vůbec si neumím představit jak musí vypadat kuchyně a další zázemí když jsem viděl a zažil co popisuji výše. Jsem rád, že jsme tuto "dovolenou" přežili bez vážnější zdravotní újmy a potíží. Připlatili jsme si abychom strávili dovolenou v luxusním hotelu a místo toho z toho byla nejhorší dovolená v našem životě. Okolí hotelu celkem pěkné. Přímo v hotelu malý obchod se vším možným od hygieny až po oblečení a upomínky. Nejbližší možné větší nákupy vzdáleny v městě cca 2,5 km daleko, stejně tak i kavárny a jiné restaurace. Hotel je naprosto nevhodný pro vůbec koholiv natož pro rodiny s dětmi.

  • 17 %

    Služby hotelu

  • 17 %

    Pláž a okolí

  • 17 %

    Pokoj

  • 25 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava

Turecko, Alanya

Aparthotel Palmiye Park

60 %
  • V. K.
  • 18.09 - 29.09.2015
Zájezdy do hotelu

Jedna zásadní připomínka k delagátu (německá CK). Avizované info o zpětném transferu na letiště, které mělo být na hotelu nejpozději 24 hodin předem jsme neobdrželi. Již 4 dny před odletem jsem kontaktoval delgáta formou SMS s žádostí o e-mailovou komunikaci - bez odezvy. Také jsem formou SMS žádal na "SOS" čísle, které mělo být v provozu 24/7 o e-mailovou podporu, bohužel, též bez odezvy. Nakonec jsme se museli obrátit na samotný hotel.

  • 77 %

    Služby hotelu

  • 77 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 0 %

    Strava