Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
24.2. - 5.3.2019
Úžasná dovolená na Bali, velká spokojenost. Sol Beach House Benoa hotelového řetězce Melia je krásný resort v balijském stylu, s velmi poklidnou atmosférou, nádhernou relaxační zahradou a s perfektní polohou přímo na pláži Nusa Dua, s jemným světlým pískem. Pokud nemáte rádi velké komplexy, Sol Beach House Benoa bude pro vás jistě ten pravý. V hotelu v našem termínu nebyly žádné děti, takže dokonalá relaxace. Vysoce doporučuji pobyt v tomto hotelu.
100 %

Služby hotelu

Nebylo co vytknout, všechno bylo perfektní. Sol Beach House Benoa Bali je opravdu skvělý. Milý a úslužný personál v celém hotelu, všichni zdravili, snažili se, usmívali se na nás. Vlažnější snad byli jen recepční, naše požadavky však splnili. Po uvítání s vychlazeným ovocným koktejlem a po vyplnění příjezdových formalit, jsme byli ihned převedeni do našeho pokoje. Na recepci nám vždy vyhověli, když se nám například pokazil trezor, okamžitě poslali technika. Domluva v angličtině byla bez problémů. Poslední den jsme měli odlet až po půlnoci, tak jsme si zaplatili late check out na našem pokoji, díky čemuž jsme si mohli tento den užít v naprostém poklidu až do odjezdu. Zaplatili jsme 55 amerických dolarů bez all inclusive. Bez tohoto poplatku vás na pokoji nechají maximálně do 14 hodin. Hotel si při příjezdu účtuje zálohu 100 amerických dolarů za užívání pokoje, která vám bude při odjezdu vrácena.
100 %

Pokoj

Poslali jsme před příjezdem do hotelu email s prosbou o pokoj s výhledem k bazénu a moři a bez problémů jsme jej dostali. Možná i z důvodu, že jsme měli zaplacený balíček služeb all inclusive "silver", ke kterému dostáváte standardně i lepší pokoj. Pokud si zaplatíte pokoj se snídaní, přidělují menší pokoje s výhledem na cestu nebo na docela rušnou tržnici. Hotel nabízí i balíček "gold", ten má ještě více výhod, ale stříbrný balíček byl perfektní. Náš pokoj byl krásný, velký a skvěle vybavený, ve druhém patře hotelu. Výhled z balkonu s ratanovými křesílky a stolkem byl opravdu krásný. Na pokoji nás čekala kytice čerstvě řezaných květin a mísa s ovocem, oříšky a indonéským cukrovím, což bylo také v ceně našeho "silver" balíčku, stejně jako denně doplňovaný minibar (veškeré druhy nealkoholických nápojů, džusy, minerálky, místní pivo, arašídy, bramborové chipsy, sušenky Oreo, čokoláda, instantní polévky, káva, čaj....), župany, pantofle, trezor, velká TV, rychlovarná konvice, tichá klimatizace, pohovka.... Postel byla velká a pohodlná s kvalitním ložním prádlem a vše doplňovala příjemná koupelna se všemi doplňky a kosmetikou v ceně. Bezchybná čistota a denně úklid a výměna ručníků.
80 %

Pláž a okolí

Pláž u hotelu je čistá, krásná a neustále (každou hodinu) udržovaná zaměstnanci hotelu, kteří vyhrabávají případné mořské řasy nebo jiné naplaveniny. Písek je světlý a jemný, vstup do vody velmi pozvolný, s vyhrazeným prostorem pro plavání. Voda je klidná, téměř bez vln a v našem termínu byla nádherně vyhřátá, takže jsme v ní strávili většinu času na pláži. Na začátku našeho pobytu bylo vody v moři dost, ale poslední tři dny byl v odpoledních hodinách dost velký odliv, tak se v moři nedalo plavat. Pláž je vybavena pohodlnými vypolstrovanými lehátky z umělého ratanu, odkládacími stolky a slunečníky. Jsou zde i pohodlné balijské postele pro dvojice s polštářky, stříškami a závěsy a různé polstrované pohovky, prostě nádhera. Na pláži je výborný stánek, kde vám na přání udělají čerstvé džusy ze všech druhů tropického ovoce, smoothie z ovoce i zeleniny, dále jsou v nabídce vychlazené královské kokosové ořechy a asi dvacet druhů zmrzliny. Vše jsme měli all inclusive a jelikož jsme na pláži kromě výletů trávili celé dny, tento stánek jsme navštěvovali nejvíce, k baru jsme ani nechodili. Na pláži jsou provozovány veškeré druhy vodních sportů, což ruší klid i ovzduší a bylo to jediné, co nám tady vadilo. Někdy byl klid, ale když přišla větší skupina zájemců o sporty, byl to docela nepříjemný rachot. Kolem moře je vybudována krásná pobřežní promenáda, po které dojdete až k nákupnímu centru se spoustou obchodů a restaurací Bali Collection. Pěšky tam budete tak za půl hodiny, ale dá se tam dojet i na kole, které si můžete půjčit v hotelu vedle stánku s džusy.
100 %

Sport, volný čas

U hotelu je krásný velký a čistý bazén s barem. Kolem bazénu je spousta lehátek a místa k odpočinku. V hotelu je pěstěná zahrada s jezírky s lekníny a hejny ryb. Najdete v ní velké množství tropické zeleně, stromů, keřů a květin. Vše je dotvořeno krásnými balijskými sochami a fontánami, které provzdušňují vodu v jezírkách. U jezírka bývaly volavky a na leknínech poskakovali další barevní ptáčci. Občas jsme v zahradě potkali leguána nebo veverky. V zahradě je i malý chrám. U bazénu si můžete kdykoliv potřebujete, vyměňovat plážové osušky v přilehlém stánku. Karty dostanete v recepci. V hotelu jsou lázně s masážemi, které jsou k dispozici také v zahradě a v altánech na pláži. Dále je zde fitcentrum, půjčovna kol, centrum vodních sportů s velmi širokou nabídkou aktivit. V hotelu jsou denně vystoupení balijských tanečních souborů, ukázky místního folkloru nebo živá hudba k poslechu a tanci. Představení probíhají někdy u baru v recepci, ale my jsme měli většinu týdne program v zahradě, protože i přes období dešťů nám vůbec nepršelo. Jen někdy uprostřed noci nebo během dne při výletu do hor ve vnitrozemí ostrova, jinak jsme měli stále slunečno nebo minimálně polojasno.
80 %

Strava

Jídlo bylo dobré. přiznávám, že jsme trochu nároční, ale tady je jistě nějaký prostor pro zlepšení. V hotelu jsou celkem tři restaurace, dva bary a stánek s fresh džusy na pláži. Snídaně byly výborné, s opravdu velkým výběrem, každý den vždy deset druhů čerstvého ovoce, asijské polévky, teplá i studená zelenina, rýže, opékané brambory, slanina, fazole, míchaná vejce, vaječná stanice, palačinky, vafle, cereálie, jogurty atd., tady nebylo co vytknout. Snídaně probíhaly v restauraci The Kitchen, která měla nepřetržitý 24 hodinový provoz a dalo se sem kdykoliv přijít a objednat si jídlo i nápoje z jídelního lístku. Někdy tady bývaly večeře formou bufetu (většinou slabé) a jindy býval bufet v restauraci Menega v zahradě u bazénu, většinou spojený s grilováním a večerními programy. V této restauraci bývaly i obědy formou bufetu (také slabší), ale dalo se jít do hlavní restaurace a vybrat si z jídelního lístku. Nejlepší restaurace v hotelu Sol Beach House Benoa byla jednoznačně italská ala carte restaurace Amarta, která se dala v recepci objednat dopředu na kterýkoliv den na večeři. Tady bylo jídlo opravdu krásným gastronomickým zážitkem. Všechno bylo výborné a pečlivě připravené, včetně možnosti pochutnat si na čerstvých mořských plodech i v ceně all inclusive. Opravdu doporučujeme, pokud jste na jídlo náročnější. Co se týká nabídky a kvality nápojů v barech, bylo to celkově velmi dobré a spousta možností, ale přiznám se, že jsme jejich služeb moc nevyužili, protože přes den jsme si zamilovali stánek s čerstvými džusy a kokosy na pláži, což nám úplně stačilo. Občas jsme si dali nějaké víno k jídlu a s možností vzít si cokoliv z minibaru, jsme ani více nepotřebovali. Asi dvakrát jsme ochutnali nějaké koktejly v baru a byly dobré.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (8)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
80 %
10.3. - 24.3.2023
Celkem pěkné pokazil to ten jejich svátek a možnost koupání při odlivu
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

Zobrazit více
100 %
26.11. - 3.12.2019
Hotel měl jednu jedinou chybu - že jsme nemohli zůstat déle.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

90 %
22.7. - 5.8.2019
Naprosto skvělá a relaxační dovolená. Takový klid jsme snad ještě nikdy nikde nezažili. Ráj na zemi!
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
90 %
11.11. - 22.11.2018
V hoteli sme boli na 10 dni v polovici novembra, ani raz cez deň nepršalo len 2 krát v noci, každý deň krásne počasie, hotel na vysokej úrovni, čistý, personál veľmi milý a ochotný, služby tak isto, talianska reštaurácia výborná, poloha pri pláži nie je celkom výhodná . Celkovo krásna dovolenka
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

90 %
16.7. - 25.7.2018
Dovolenka bola veľmi fajn. Ľudia prijemní, krajina pekná.
90 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

70 %

Strava

100 %
8.5. - 21.5.2018
Dovolenka bola skvela a aj samotne lety vdaka Emirates. Hotelu davam 5/5. Narocnejsich moze sklamat, ze hotel je v mieste, kde sa vykonavaju motorizovane vodne sporty, takze vo vode a na plazi to citit benzinom. No a odliv, pokial je mesiac okolo fazy novu vie byt nekompromisny a vody niet na 200m od brehu. Jedlo je dobre a kvalitne, menu jednej restauracie je dostupne nonstop. Vyber jedal bufetovej pri ranajkach, obedoch a vecerach je mensi, ale tu si treba uvedomit, ze ide o maly hotel a nie o velky komplex. Inak sa vari pre 1000 hosti a inak pre 100. Kazdopadne ak sa vam ponuka bufetu nepozdava, viete si objednat z menu. Co naopak potesi, je to, ze v all inclusive je zahrnute kazdodenne bezplatne pranie 4ks oblecenia na osobu. Boli sme v Bali do 21. Maja a prva zrazka toho mesiaca sa objavila v momente ked nase lietadla cakalo na povelenie k odletu. Pri prestupe v Dubai sme mali 11 hodín v noci, co sme vyriesili spankom v hotely priamo v transfery (200€ dve hlavy). Keby peniaze a narok na dovolenku rastli na stromoch, tak sem chodime kazdy mesiac.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
27.4. - 4.5.2018
The best
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
24.1. - 1.2.2011
Skvělý hotel na dobrém místě, 30min od letiště, 30 minut taxíkem od města Kuta-velké možnosti shoppingu, 1,5 km od nákupního střediska Bali collection (pouze originální značkové zboží). Pěkná pláž, skvělý hotel, výborná dovolená. Hotel je celý nový a velmi čistý. Nákupy: vedle hotelu je tržiště, naproti potraviny (velmi levné, především nápoje za asijské ceny Red bull v přepočtu 9 - 12 CZK). Naproti hotelu restaurace (nevyužili jsme, měli jsme all inclusive). V hotelu 3 restaurace, 2 bary, vhodné pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou