Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
30 %
9.8. - 20.8.2018
Byli jsme touto dovolenou velmi zklamáni. Po všech stránkách. A to nejme, myslím, nikterak nároční turisté. Okolí hodnotíme lépe, než samotný hotel a jeho služby.
30 %

Služby hotelu

Čtyř či možná dokonce pěti-patrový hotel nemá výtah, což pro osoby s malými dětmi či sníženou pohyblivostí beru jako velký handicap. Vedení hotelu, jakož i lidé pracující na recepci hotelu, hodně těžko rozumí a hovoří základními světovými jazyky, angličtinou a němčinou, takže je velmi složité se na čemkoliv domluvit, nastane-li jakýkoliv problém. Jsou neochotní a nikterak je to netrápí, což je zdrcující. Spoléhají na to, že nikdo nic řešit nebude a že vše "vyšumí!.
60 %

Pokoj

Dejme tomu odpovídá fotografiím z nabízených katalogů. Úklid se provádí denně či obden, ručníky se mění, postele stelou a čistě povlékají. To musím říct, že bylo milé a v pořádku. I místní uklízečky byly daleko milejší, než celé vedení hotelu.
70 %

Pláž a okolí

Odpovídá recenzím. Až na fakt, že v prospektu se uvádí délka na pláž 600m, což odpovídá, ale už nikde nestojí, že je to dosti fyzicky náročné a zdlouhavé. Pokud si pak člověk najde cestu přes eskalátory, tak je tam za chvilku, ale znova - rodiny s malými dětmi či starší lidé to nemají jen tak. Zmiňující shuttle bus sice jezdí, ale ne k hotelu a je zpoplatněn, takže stejně nejlépe pěšky a krkolomně. Pláž pak relativně čistá a upravená. Lehátka patřící k hotelu fungují dobře a bez problémů. Jen tam chybí jakýkoliv stánek, restaurace či taverna. Ale za to již samotný hotel ani cestovní kancelář nemůže ani neodpovídá.
60 %

Sport, volný čas

Pro malé děti v podvečer spousta zábavy a ochotní lidé, kteří si chtějí vydělat.
40 %

Strava

Dobrá, relativně velký výběr, jen stále dokola každý den to samé.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou