Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
70 %
30.6. - 14.7.2019
Celkový dojem snižuje především vzdálenost hotelové pláže
80 %

Služby hotelu

Vzhledem k nočnímu příjezdu jsme první den neměli nárok na večeři ani pití. Bohužel ale poslední den, kdy jsme odjížděli až odpoledne, nám nebyl poskytnut oběd, což nás v hotelu této kategorie překvapilo. Oběd jsme si museli sami zaplatit.
100 %

Pokoj

50 %

Pláž a okolí

Hotelová pláž rozhodně není ve vzdálenosti 250 metrů od hotelu, ale ca 800 metrů. Není to bohužel uzavřená pláž pouze pro hosty hotelu, ale lehátka si zde může zaplatit kdokoliv a tím se kapacita pláže, která je už tak nedostačujíci, ještě zmenšuje.
50 %

Sport, volný čas

V hotelu je pěkný vnitřní bazén, vířivka i fitness. Otevrací doba je ale bohužel nastavena tak, že hosté mají jen minimální šanci je využívat, protože po 19,00 je již zavřeno.
100 %

Strava

Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
19.7. - 30.7.2016
Velmi prijemna dovolenka, velmi dobre ubytovanie a umiestnenie hotelu, vhodna destinacia aj pre deti. V okoli mnozstvo zabavy, moznost vyletu do Nessebaru, aquaparku na Slnecnom pobrezi resp.v okoli ponukaju aj mnozstvo inej zabavy. Hotel udrziavany, cisty, aj spolocne priestory ciste, pekny bazen okolo neho vela lehatok, zial kapacita bazena a lehatok je mensia ako hosti na hoteli...toalety pri bazene pravidelne upratovane... Okolie pekne, hotel kusok od plaze. Stravovanie AI - velky vyber jedla, kontinentalna aj bulharska kuchyna...kazdy vecer aj tematicka kuchyna napr. Mexiko, grecko...vela rozneho ovocia, zmrzlina a aj kolaciky a dezerty... Pitie - pivo vino a miesane napoje, alkohol miestnej produkcie, nealko, sprite cola dzusy malinovky. Personal bez akychkolvek problemov daval nealko (voda sprite...) aj do plastovej flasky pre deti.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
100 %
23.7. - 30.7.2014
Výborná dovolenka. Boli sme so všetkým spokojní, čistota hotelu, strava výborná - veľký výber, program pre deti i dospelých, pláž blízko dostupná, veľa vodných atrakcií, večerný život v meste hned nablízku... Animátori zabávali počas dňa i večer, detská mini-disko, more cca 80 m od hotela, naokolo veľa obchodíkov, je tam veľmi lacno...
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou