Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
2.2. - 23.2.2020
Byli jsme již v mnoha hotelích a destinacích, ale tak krásnou dovolenou s pozorným a pohodovým personálem jsme se ještě nesetkali. A proto jsme se rozhodli navštívit příští rok tento nádherný kout země znovu. Všem doporučujeme
100 %

Služby hotelu

Všichni zaměstnanci jsou usměvaví, úslužní, příjemní, komunikativní a při práci si rádi zatančí. Snaží se maximálně vyhovět, aby všichni klienti byli spokojeni.
100 %

Pokoj

Vybavení dle hotelového popisu, denně úklid a doplnění pokojového minibaru.
100 %

Pláž a okolí

Hotelová pláž sice menší, ale dostatečně velká pro množství lidí v hotelu, celodenně hlídaná s plážovým barem a obsluhou až k lehátku. Vždy čistá, upravená, teplé tyrkysové moře. Opravdu nádhera
100 %

Sport, volný čas

Animační program celý den. Vodní aerobic, šlapání na kole ve vodě, kompletně vybavená posilovna s trenérem, kurzy tance, odpolední skvělé bingo, pletení klobouků z palmového listí, stolní tenis. minigolf, házení kroužků na cíl. A to vše za hodnotné ceny pro vítěze. Skvělá byla možnost plavby na ostrov Bacardi, kde je sesterský hotel. Krásná pláž, místní trh, spousta restaurací. Plavba v ceně pobytu v ceně pobytu. Prostě super. Na hotelu bylo přenádherně, ale rozhodli jsme si ho zpestřit několika výlety při našem třítýdenním pobytu. Využili jsme služeb místního průvodce David Dominguez /najdete ho na facebooku/ , který disponuje všemi světovými jazyky včetně češtiny a ruštiny. V zimním období je možnost plavby k velrybám, kde jsme byli dvakrát. Dále okruh po nejkrásnějších plážích na poloostrově Samaná, vodopád Lemond ke kterému se jede na koních, adrenalový sjezd zippe line při kterém sjíždíte na lanech, výlet do národního parku Los Haitises kde hnízdí velké množství druhů ptáků včetně pelikánů a jeskyněmi v kterých jsou nejstarší malby na ostrově spolu s velkým množstvím netopírů. Při tomto výletě můžete spatřit i delfíny. Vrcholem byla návštěva přírodního úkazu ďáblovo hrdlo, kde příboj naráží do pórovité sklály. Tam se vytvořil tunel cca 70 metrů dlouhý a při příboji vzniká velký gejzír vody vystřikující ze skály na povrch.
100 %

Strava

Každý den byla jiná světová kuchyně. Střídalo se to po týdnu. Dominikánská, italská, asie, španělská, mexická. Čtvrtek byl vyhrazen mořským plodům. Vše nádherně upraveno a opravdu velmi chutné. Součástí každého jídla byla samozřejmě i zelenina, ovoce, různé saláty, pečivo, polévky a vynikající zákusky na které se srdce smálo. Při příchodu do restaurace nás personál uvedl k námi vybranému stolu a usadil nás. Okamžitě přišel číšník, představil se a širokým úsměvem nás obsloužil co se týče nápojů. Vše na opravdu vysoké úrovni. Maximální spokojenost.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (4)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
2.6. - 14.6.2022
Nádherná pláž, slabší služby hotelu, ale doporučuji.
80 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

Zobrazit více
100 %
22.8. - 29.8.2022
bez výhrad
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
100 %
19.1. - 9.2.2019
Nezapomenutelné 3 týdny dovolené. Vše proběhlo dle našich představ. Nemáme žádnou výhradu
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
80 %
10.7. - 20.7.2017
Krasny hotel z vysokym standardom obsluhy skvely na oddych nakolko je to hotel bez deti a na samote od ruchu miest
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

60 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou