Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
22.1. - 29.1.2022
První dojem - krása. Hotel je součástí areálu řetězce Iberostar. Areál je rozsáhlý, s krásným golfovým hřištěm. U částí naší Dominicana krásný park s bazény, okolí velmi pěkně a denně udržováno. Máme za sebou i prohlídku ostatních částí, je to součást marktetingových akcí. Je to krásný, ale pokud nemáte chuť zbytek života kupovat dovolenou řetězce Iberostar s 25% slevou a investicí přes 100tisíc USD, je to ztráta času. Rozhodně se najdou i mínusy, ale jsou zanedbatelné, pokud nejste puntičkář a jdete si především užít moře a slunce a akceptujete místní mentalitu. :) Rozhodně se kdykoliv ráda vrátím.
40 %

Služby hotelu

Hotelové služby jednoduše váznou. Většina personálu neumí dostatečně anglicky... slíbí Vám prakticky cokoliv, ale po čase pochopíte, že vlastně nerozumí. V úvodu nás oslovil zaměstnanec, který má mít na starosti všechny naše záležitosti - do chvíle, než dostal Tips... měl zařídit a la cart restaurace, testy při odchodu atd. Každé ráno setkání, každé ráno spousta poznámek do sešítku, další ráno nic nevyřízeno... zařizoval v přímém přenosu před náma to co předchozí den slíbil, že ráno bude zařízeno. Jak dostal Tips, už jsme ho neviděli. Zbytek jsme domouvali sami. Kupř. kávovar u přátel na pokoji nebyl, slíbený byl denně nekolikrát... nedošlo k tomu. U recepce je stolek s označením "Guest Service", kde si vše stran ala cart zařídíte sami. Zde se dá objednat i testování na Covid. Antigenní testy dělají přímo v hotelovém arálu, PCR 70-85 USD, výsledky 24-48 hodin (čím rychlejší výsledek chcete, tím větší cena), v ceně je doprava do nemocnice na testování. Je možné se domluvit odvést na nákupy do Punta Cana, zavezou Vás do Blue Mall za 5 USD na osobu - ztráta času! V areálu obchůdek u recepce - koupíte od alkoholu po drogerii, suvenýry atd. Klidně nakupujte zde. Vedle Iberostar Dominicana 6 malých domečků s možností nákupu. Mimořádně předraženo. Musíte o cenu jednat. Dá se to stáhnout až na cenu v oficiálním hotelovém obchůdku. Pokud Vás zajímá larimar, tak je možnost nakoupit v hotelovém "zlatnictví", ceny jsou dobré a ve stáncích za rohem budou po vás chtít mnohem více. Bez záruky, že se jedná o stříbro.
80 %

Pokoj

Pokoj prostorný, velký. Postel výborná. Denně ustláno, uklizeno. Denně výměna ručníků. U nás byl i kávovar - překapávací, doplněn čaji (černý, mátový, heřmánkový), cukr a 2 balení kávy k překapávání. Káva byla decaf., žádali jsme o kávu s kofeinem, pokojská s nadšením slíbila, avšak nic se nezměnilo... Lednička - při příchodu 2 plechovky, piva, coly a sprite, denně doplnila co chybělo. V pokoji v ceně trezor, žehlička a žehlící prkno. Skříně velké až-až. V koupelně mýdlo, šampón i kondicionér, pleťové mléko. Velký prostranný balkon se sezením, věšák na prádlo. Měli jsme pod oknem restauraci, občas bylo cítit vůně z kuchyně, ale nic rušivého. Do 22:30 hrála hudba, ale také nic rušivého.
100 %

Pláž a okolí

Pláž písek. Lehátek i slunečníků dostatek. Covidové rozestupy žádné. Prostě lehátko na lehátku. Ale denně ráno úklid. Strojově čištěná pláž do poslední chaluhy. Obsazování lehátek ručníky začíná tak v 06:30, pokud nechcete ležet v x-tém řadu, nutno si přivstat. Hned za lehátky plážový bar a restarurace kde bylo možno sníst oběd. Průběžně snack i dostat kávu.
50 %

Sport, volný čas

Nemůžu hodnotit, nevyužila jsem. Denně bylo vidět animátory - cvičení, hodiny latinských tanců, zábavné aktivity atd. A byl o to opravdu zájem. Večer každý den v amfiteátru u Lobby baru hudba, někdy na pláži párty.
80 %

Strava

Výběr dostatečný. Vždy maso, ryby, přílohy, ovoce, zelenina, zákusky... cokoliv, co si přejete. Někdy bylo škoda, že ty krásné suroviny nebyly dovařeny... maso bylo někdy tvrdé, někdy syrové. Ale jiná porce z téhož u stolu byla naprosto v pořádku. Ne vše bylo vždy stejné kvality, ale bylo toho hodně, dalo se najít něco dalšího. Jen nám se zdálo, že je škoda vyhazovat tolik jídla, protože bylo nedovařené... Za týden je nárok na 3 a la cart restaurace. U nás to byla asijská - bufet dobrý, některé suschi výborné, některé průměrné, servírované jídlo nic moc. Výborné maso připraveno v steakové restauraci, ale pití si raději doneste sebou z jiného baru, v nabídce pouze víno za mne hodně kyselé, nic moc. Personál nerozuměl... jiné pití byl pro ně prostě problém. Měli nalévat víno, tak nalévali. Tato restaurace jednoznačně z ala cart nejlepší jídlo. A mexická - dost dobré guacamole, polévka. Ostatní průměr. Rozhodně daleko od běžného mexického jídla na ulicích v Mexiku. Přátelé žijící v USA byli i v americké restauraci - prý velké zklamání - burger a lososvý burger + nedopečené cibulové kroužky. Nebyla jsem, nemůžu blíže hodnotit, ale věřila bych jim. Drinky úplně nejlepší příprava v loby baru. Ostatní místa hodně šidí, dolévají vodu atd. Musíte upozornit, zda chcete alkoholickou verzi, jinak dostanete nealko. Ve všech jídelnách a barech je požadováno respirátor/rouška a oblečení. I v restauraci na pláži. V rámci pobytu jsme měli přítel i já narozeniny - v daný den se odpoledne objevila na pokoji láhev šampaňského s vizitkou s přáním k narozeninám. Velmi milé překvapení. :)
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (3)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
29.9. - 13.10.2021
Nezapomenutelná dovolená
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

100 %
9.3. - 23.3.2020
Hotel Iberostar Dominicana je super,výborný personál,komunikativní a přátelský,služby hotelu na vysoké úrovni.Výborné a velký výběr stravování,dovoloná se nám moc líbila.Doporučuji.Iveta Voráčková
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
25.8. - 4.9.2018
Úžasná dovolenka, úžasný hotel, služby na vysokej úrovni, strava - neskutočný výber jedla. Pláž krásna :)
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou