Tyto stránky používají k poskytování služeb cookies. Pokračováním v prohlížení vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

Recenze hotelů

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

90 %
  • V. K.
  • 09.03 - 18.03.2020
Zájezdy do hotelu

!!!Vízum plaťe v boudě po vstupu na letiště a ne u delegáta, budete to mít levnější, to samé výlety přes delegáta jsou dražší, lepší je v resotu si objednat a usmlouvat!!! Cigaretý kupte při odletu z Hurgády na letišti, ale pozor. Cenu mají na ceduli např.: 10 Dolarů ale lepík na kartonu je 5 Dolarů. Celkový dojem, skvělá dovolená, již několikrát jsem byla v Egyptě a zde opravdu nadšená. DOPORUČUJI

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 90 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

90 %
  • J. M.
  • 28.02 - 07.03.2020
Zájezdy do hotelu

Příjemné prostředí, vstřícný personál. Určitě spokojenost

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 70 %

    Pokoj

  • 70 %

    Pláž a okolí

  • 80 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

90 %
  • J. M.
  • 28.02 - 07.03.2020
Zájezdy do hotelu

Krásná, klidná a bezstarostná dovolená

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 70 %

    Pláž a okolí

  • 70 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

100 %
  • P. P.
  • 01.02 - 09.02.2020
Zájezdy do hotelu

Byli jsme naprosto spokojeni naše nejlepší dovolená

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

60 %
  • L. L.
  • 28.12 - 09.01.2020
Zájezdy do hotelu

Hotel střední třídy, známe lepší

  • 50 %

    Služby hotelu

  • 50 %

    Pokoj

  • 50 %

    Pláž a okolí

  • 70 %

    Sport, volný čas

  • 50 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

100 %
  • 02.12 - 09.12.2019
Zájezdy do hotelu

TO CO JSEM OČEKÁVAL TO JSEM DOSTAL :-)

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 50 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

90 %
  • P. C.
  • 07.03 - 14.03.2019
Zájezdy do hotelu

Výborné

  • 80 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 70 %

    Pláž a okolí

  • 90 %

    Sport, volný čas

  • 100 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

90 %
  • 28.03 - 04.04.2019
Zájezdy do hotelu

Naše dovča v tomto hotelu byla supr, jen moc krátká. Všichni se k nám chovali mile a dokonce se snažili mluvit i česky - viz. český hezký, když jsme řekli, z kama jsme nebo na pozdrav čauky mňauky ????. Vrátíme se sem určo a na dýl! ????

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 80 %

    Pokoj

  • 100 %

    Pláž a okolí

  • 100 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

70 %
  • J. J.
  • 24.06 - 01.07.2018
Zájezdy do hotelu

Hotel je pěkný, čistý. Opravdu hodně obsazený i před sezonou. Aquapark skvělý. Všude je dostupné jídlo a pití. Personál až na plavčíky u hotelového bazénu (zde platí pravidlo, nedáš bakšiš, nedostaneš lehátko) vstřícný a ochotný.

  • 40 %

    Služby hotelu

  • 60 %

    Pokoj

  • 60 %

    Pláž a okolí

  • 70 %

    Sport, volný čas

  • 70 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

70 %
  • P. R.
  • 01.06 - 08.06.2019
Zájezdy do hotelu

Slušná dovolená,kdo pojede s dětmi,prijde si určitě na své.Skvely aquapark,bazén,moře svým přístupem do vody trosku horší.Hotel je obrovský,kdo hledá klid asi nepřijde na své.Ruská klientela všude.Celkove lepší průměr.

  • 60 %

    Služby hotelu

  • 70 %

    Pokoj

  • 50 %

    Pláž a okolí

  • 80 %

    Sport, volný čas

  • 70 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

90 %
  • P. F.
  • 20.06 - 01.07.2018
Zájezdy do hotelu

Skvělá dovolená, děti se vyřádily. Vše na jedničku.

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 80 %

    Pláž a okolí

  • 80 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

90 %
  • I. N.
  • 04.05 - 11.05.2019
Zájezdy do hotelu

Pěkný, velmi rozsáhlý hotel. Vstup do moře hodně kamenitý, musí se jít ve vodě daleko aby se dalo plavat. Není moc vhodný pro děti. Spíše jsme navštěvovali bazén u hotelu a aquapark. Ten byl pecka! Jen škoda, že se zavírá každý den ve 12.30 a všichni musí areál opustit a pak znovu přijít za hodinu a zase hledat místa na ležení. Strava dobrá, každý den tak nějak nastejno. Jinak pěkná dovolená, užili jsme si to.

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 50 %

    Pláž a okolí

  • 60 %

    Sport, volný čas

  • 60 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

100 %
  • L. B.
  • 17.01 - 26.01.2018
Zájezdy do hotelu

Hotel je na velmi dobré úrovni.Všude vždy čisto,personál velmi milý a ochotný,veškeré služby fungovali přesně tak jak mají.

  • 100 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 80 %

    Pláž a okolí

  • 80 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

90 %
  • I. K.
  • 17.01 - 24.01.2018
Zájezdy do hotelu

S hotelovymi službami jsme byli spokojeni.

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 100 %

    Pokoj

  • 80 %

    Pláž a okolí

  • 90 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

80 %
  • M. H.
  • 24.11 - 02.12.2017
Zájezdy do hotelu

Celkový dojem byl dobrý. Klidně bychom do tohoto hotelu jeli znova. Obecně, bych tento hotel doporučil lidem, kteří si nepotrpí na přehnaný luxus. Ale to si asi nikdy ani za ty peníze co to stoji nepředstavuje. Hotel je čistý, udržovaný a velmi prostorný. Je součástí komplexu 3 hotelu. (AliBaba, Jasmíne a Aladdin) Všechny jsou pro hosty volně přístupné jak prostory tak pláž. Jíst však můžete jen v tom, ve kterém jste ubytování. Ovšem třeba na ranní procházku to nemělo chybu. Jelikož zahrady hotelu Jasmine Village jsou úžasné. A trvá cca 1hod než to celé projdete. Negativní na tomto hotelu bylo to, že spousta věcí (vyžití) není součástí All-in. Hotel to nabízel ale za peníze. V hotelu není vůbec zadarmo internet. a i když je funguje jen v hlavní hale. Cena je 3€/den ale 10€/tyden. V Egyptě se rozhodně vyplati si hned na letišti koupit datvou SIM. Stoji 5€ a je na ni 2,5GB. Ale daji se koupit i v obchodech na ulici za podobné penize.

  • 80 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 70 %

    Pláž a okolí

  • 70 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

80 %
  • K. N.
  • 09.07 - 16.07.2017
Zájezdy do hotelu

Hotel je vhodný spíše pro rodiny s dětmi. Je zde málo mladých lidí a málo lidí důchodového věku. Komplex je obrovský a luxusní. Pokoj naprosto vyhovující, rovněž úklid, každý den jsme dostali balenou vodu a nové ručníky. Nicméně od vás každý očekává menší příplatek i za nic, jen prostě přijde. I za jeden dolar jsou klasické služby daleko nadstandardní. Jídlo se hodně opakovalo, ale byl veliký výběr pečiva, zeleniny, zákusků. Minimum nezdravého jídla. Do pití se nedává led a střevní potíže neměl nikdo. Zklamali nás animační programy, animátoři sice chodili celé dny mezi lidi a občas byl nějaký sport, ale jinak nic moc. V devět večer začínal program a už před desátou byl konec, vypnula se hudba a šlo se spát. Bazén, pláž naprosto bez výhrady. Klidně bych se jednou vrátila právě sem.

  • 60 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 90 %

    Pláž a okolí

  • 60 %

    Sport, volný čas

  • 70 %

    Strava

Egypt, Hurghada

Ali Baba Palace

90 %
  • M. V.
  • 30.06 - 11.07.2017
Zájezdy do hotelu

S vyberem jsme byli spokojeni, ikdyz po precteni nekterych recenzi jsme se trochu obavali co nas ceka. Hotel stary,nicmene vse funguje jak ma,pokoj jsme meli pekny,kazdy den uklizeny,jidlo bylo dobre a velky vyber. Plaz je na boty do vody,nicmene jsem se ridila drivejsi recenzi a chodili jsme take na plaz vedl.hotelu,kde je pisek. Vsude dostatek piti,ktere si natacite sami. Prostredi hotelu moc krasne,velka upravena zahrada. Jedine co nam vadilo a ostatne nam dost vadi uz posledni leta jsou mistni-tady nebyl ani tak problem s neporadkem po nich,ale jsou drzi a nevychovani. Opakovane si nam sedali na obsazena lehatka apod. Chovaji se,jako by jim to tam patrilo a jsou ve vsem uprednostnovani! Jinak super.

  • 90 %

    Služby hotelu

  • 90 %

    Pokoj

  • 60 %

    Pláž a okolí

  • 80 %

    Sport, volný čas

  • 90 %

    Strava