Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
30 %
3.3. - 13.3.2020
Tento hotel kategoricky nedoporučujeme, stejně tak jako služby, které nabízela paní M......... (ano my jsme přehlédli informaci o rodinném pokoji, ač jsme ho nikterak nevyžadovali při rezervaci), ale pokládala bych za slušné vysvětlení, co je rodinný pokoj. Dávejte si na to pozor. I když objednáváte zájezd najednou může Vám tato pracovnice, i když nemáte s ostatním osobami, kteří dělají rezervaci najednou, dát společný pokoj. Na recepci hotelu (ani když jste ochotni akceptovat doplatek) se výměny už nedomůžete a budete trávit dovolenou s "cizími" lidmi. Tomu se říká prasárna, kdy sice zaplatíte za osobu, ale šoupnou Vás dohromady s tím, s kým činíte rezervaci ve stejný čas. Hotel celkově působí dobře, servis hotelu je neodpovídající, úroveň řeší Vašich podnětů a nespokojenosti nulová. Strava naprosto, ale naprosto katastrofální. Doporučuji tedy využít levnější a mnohem po všech stránkách lepší hotel Shams Resort, servis někde jinde, jídlo naprosto parádní, a navíc úslušnost obsluhujícího personálu vyjímečná. Pláž je krásná vhodná pro rodiny s dětmi. Celkově hotel neodpovídá popisu ani v cestovní kanceláři ani počtu hvězdiček. Pokud pojedete mimo sezónu prakticky nic z nabídky nebudete moci využívat.
30 %

Služby hotelu

Jedinou výhodou tohoto hotelu, při absenci absolutní řešit jakýkoli problém s pokojem, či stravou, je možnost využívat i služeb vedlejšího hotelu, který odpovídal vyšší úrovni, takže radši za menší peníze objednejte levnější hotel, kde vše fungovalo tak, jak mělo. Tento hotel měl i větší obsazenost a pláž totožnou. Služby v hotelu Shams Resort mnohem, mnohem lepší, a ochota personálu v tomto hotelu nesrovnatelná s hotelem Imperiál.
40 %

Pokoj

Pokoje byl jeden velký problém, již už od obědnání. Kdy nám asistentka Airstopu paní Mikuličová objednala rodinný pokoj, a to u dvou různých rodin, aniž by toto s námi projednala, my jsme chtěli rezervovat pro 6 lidí cenu za osobu, nikde nebyla podmínka rodinného pokoje, ona nás na to, že takto nám to rezervuje neupozornila a my jsme měli úplně pokaženou dovolenou, neboť až u pracovníka hotelu - recepce jsme se dozvěděli, co znamená rodinný pokoj jedná se dva pokoje, a jedno sociální zařízení, takže si představte, jaký byl komfort, kdy jedna rodina měla dvě malé děti ve věku od 6-8 let, a druhá rodina 11 měsíční dítě, a navíc těhotnou ženu. Pracovník recepce to odmítl řešit, paní Mikuličové nebylo možné se dovolat. Takže jsme její vinou sdíleli malinkatý dvojpokoj s jedním malým socálním zařízením. Pokoje byli spíše neuklizené, než uklizené, pokud cestovní kancelář uvádí, možnost dětské postýlky, tak se jedná o stlučenou dřevěnou ohradu, kde postranice jsou nastřelené sešívačkou a udělané z látky, kdy dítě okamžitě vypadne. Postranice měli být asi bílé, ale byly na nich vidět viditelné hnědé fleky. Hrůza. Ručníky neodpovídali počtu osob na pokoji.
70 %

Pláž a okolí

Pláž a okolí pláže to bylo nejlepší na tomto hotelu. Pláž je určena vyloženě pro děti, nemusíte se bát absolutně dětičky i velmi malé pustit k moři, mělčina je tam několik desítek metrů od břehu maximálně po kolena.
50 %

Sport, volný čas

animační programy, hlavně pro malé děti poměrně kvalitní.
20 %

Strava

Největším problémem tohoto hotelu je strava. Hotel se prezentuje, jako hotel se 4 hvězdičkami. Byli jsme tam v době, kdy se siice rekonstruovala jídelna, a po našich opakovaných stížnostech na nekvalitní stravu, jsme byli ubezpečováni, že to je pouze uzavřenou hlavní kuchyní, bohužel jsme stihli i otevření hlavní kuchyně, a strava byla stejně katastrofální. Na 4 hvězdičky absolutně neodpovídající, saláty skoro žádné, maximálně mystička s nakrájenou paprikou, okurkou, a rajčaty, ochucovadla žádná. Ovoce, jen pomeranče nakrájené na čtvrtky, a datle, banány vyjímečně. Hlavní jídla ještě horší vždy jen jeden druh kuřecího, játra a ryba, občas hovězí. Měli sice uvedeny tématické večery, ale ty absolutně nekorespondavali s připravenými pokrmy, ať byl italský, čínský, či orientální večer, vždy kuře v omáčce, nebo grilované, k tomu rýže, nebo brambory, vařená nebo smažená ryba, nic na grilu, nebo speciální za mne kuchyň maximálně 2-3 hvězdy. Nejlepší snídaně, kdy jsme si mohli dát vajíčka na 3 způsoby, a nebo palačinky. Katastrofa, a to úplná o dezertech ani nemluvně. V polovině pobytu jsme byli již tak naštvaní, že jsme chodili radši na jídlo do vedlejšího hotelu, který byl deklarován s nižším počtem hvězd, ale porovnání tam bylo diametrálně rozdílně, tam jsme si opravdu pochutnali.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (-1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou