Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
8.11. - 14.11.2018
Tento hotel působí dobře a byly jsme s ním spokojené. Za dobrou cenu odpovídající kvalita. Jen žádný bazén nebyl vyhřívaný a neměl vodní bar. Málo Čechů, což mi vyhovovalo. Hodně Italové, Němci a Poláci.
90 %

Služby hotelu

Personál velmi dobrý, musím pochválit hlavně lobby bar. Dobré koktejly, velmi pozorní, vše do sklenic. Usmívající se i bez bakšiše. V jídelně okamžitě donesou pití a dokonce nám odsunovali a přisunovali židle. Oproti hotelu Royal Braaka velký posun k lepšímu. Strávily jsme dovolenou napůl v těchto hotelech.
80 %

Pokoj

Pokoj hezký, čistý s výhledem na moře i bez bakšiše.
70 %

Pláž a okolí

Pláž hezká. Voda na první pohled jako v Karibiku. Byla tam laguna na koupání a plavání, přístup klidně bez bot. Pak asi 500 m molo, tam korály. Já se bohužel bojím, už tam byla hloubka a vlny. Kdo není zkušený šnorchlař, tak ryby neuvidí. V laguně nejsou, jen u jednoho malého kamene žijí 3 murény. Voda ale o dost studenější než v předešlém hotelu Royal Braaka. Tak o 4-5 C. Což je dost.
40 %

Sport, volný čas

Sport jen pravidelné animace. Jinak večer nuda. Vystoupení v anfiteátrů průměrné. Jinak žádná hudba, nic. V sezonu je diskotéka, ted již byla zavřená.
80 %

Strava

Strava mi chutnala, byla dobře ochucená, dobré ryby, hovězí, krocan, výborné teramisu, těstoviny. Vzhledem k ceně spokojenost
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (-1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou