Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
28.11. - 9.12.2018
S resortem jsme byli spokojeni a to zejména díky mořskému životu nacházejícímu se přímo u hotelové pláže, která je v podstatě přímo u ubytovacích bloků. Dovolenou doporučuji zejména turistům, kteří se chtěji kochat mořským životem a mají rádi klid, jelikož klientela se skládá v podstatě z osob 50+ a animační programy v podstatě neexistují, nebo alespoň v období našeho pobytu na přelomu listopadu a prosince 2018.
90 %

Služby hotelu

Personál je zde velice příjemný a ochotný.
80 %

Pokoj

Na pokoji je poněkud znát jeho stáří, ale i přesto je prostorný a vše je fukční. V podstatě každý pokoj má výhled na moře. Druhá polovina resortu směrem nalevo při pohledu od recepce směrem na moře je prý zrekonstruovaná.
100 %

Pláž a okolí

Pláž a mořský život je nejlepší, který jsem kdy zažil (v Egyptě jsem byl 7x). V moři je spousta korálových útesů v různých hloubkách, takže má možnost šnorchlovat každý. Zároveň je zde i velká travnatá plochy, kde se vyskytuje spousta želv. Po ránu jsem viděl želvy i hloubce jen 1 metr. Je tu spousta mořských živočichů a dokonce jsem měl možnost 3x vidět i dugonga, čímž jsem si splnil svůj sen. Vstup do moře je přes písčité a částečně přes kamenité dno. Boty do moře nejsou nezbytně nutné. Lehátek je dostatek. Jelikož se resort nachází na hranici národního parku Wadi Gemal, tak doporučuji procházku směrem jižně po pláži, kde rostou mangrovníky a pěkně se to tam zelená a zároveń jsou k vidění různé druhy ptáků.
60 %

Sport, volný čas

K dispozici je spoře vybavený fitness (ale dostačující), dvě hřiště na volejbal, kurt na petang, stůl na pingpong a tři biliárové stoly nad jídelnou. Vzhledem k osazenstvu hotelu jsou k dispozici v podstatě jen individuální sportovní aktivity, ale tato situace se může měnit každým turnusem.
80 %

Strava

Snídaně byly v porovnání s jinými hotely trošku slabší, co se týče výběru pokrmů, ale obědy a zejména večere byly na vysoké úrovni,kdy si vybere snad každý. K večeři doporučuji ochutnat těstoviny podávané přímo na přání strávníka.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (4)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
8.12. - 15.12.2019
Velmi přátelská, příjemná rodinná atmosféra celého hotelu. Příkladné milé a přátelské chování veškerého personálu. Opravdu klidná odpočinková dovolená.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
90 %
22.6. - 29.6.2019
Služby Airstop hodnotím pozitívne - dobrá komunikácia, všetky dokumenty a náležitosti poslané v poriadku a včas. Letecká spoločnosť Eurowings - skôr negatívna skúsenosť. Let na dovolenku meškanie 1,5h Let späť meškanie cca 1hodinu. Problém ak máte ďalší prestup a mali ste naň 1h a meškanie lietadla vám zoberie aj tento časový priestor. Nemecká cestovka resp. jej egyptský delegát - nespokojnosť s delegátom v tom smere, že pýta/žiada od ľudí v autobuse za víza, namiesto 25dolárov resp 20€ , 30€, čo je 10€ rozdiel. Samotná dovolenka v poriadku - dobrý a tichý relax v hoteli, pokojná atmosféra. Klientela ( hlavne česká, potom nemecká a máličko Talianov)- vyššia veková kategória, žiadne večerné disco nečakajte :-).
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

70 %

Strava

100 %
18.6. - 25.6.2019
Super,neměli jsme s ničím problém. Jen škoda,že je hotel tak daleko od letiště, ta cesta je úmorná.
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

60 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

100 %
10.3. - 17.3.2019
V hotelu jsme byli ubytováni už podruhé a určitě se sem opět vrátíme.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou