Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
10.3. - 24.3.2020
Kalimba a vedlejší hotel Tamala jsou jediné hezké hotely v Gambii:) Nejnovější nábytkové trendy Africe strašně sluší:) Skvělý holandský design jen občas trochu kazí Africké provedení :D Ale na celkový dojem to zásadní vliv nemá. Personál neustále vše upravuje a udržuje krásné. Pláž a moře není jako v Karibiku, ale zase si stále udržuje místní atmosféru a určitou divokost. Oproti vedlejší Tamale (i tu jsme vyzkoušeli) je tento hotel menší a proto má příjemnější intimní atmosféru. Bohužel nešlo si vybrat pokoj se vstupem do bazénu, na místě jsem pak zjistili, že tyto pokoje jsou premium a za příplatek. To bohužel v nabídce agentury ani nebylo:( https://www.instagram.com/karolpijevino/?hl=cs
100 %

Služby hotelu

personál je skvělý a ve všem vyšel vstříc. Personál je skvělý a pořád tančí :)
90 %

Pokoj

pokoje pěkné, jen ty detaily provedení hrůza :D zásuvky, vypínače, vodovodní baterie - málokdy profesionálně začištěné...kdyby to viděl architekt! jinak super..
90 %

Pláž a okolí

Pokud nečekáte průzračné pláže a máte rádi místní atmosféru - bude se Vám líbit... každopádně v Gambii lepší není (ani horší). Vycházky do okolí jsou dost vzdálené.. možnost taxíků přímo před hotelem. Nedaleko je hlavní silnice, kde se "všechno odehrává". Tam se dá půjčit auto, nakoupit jídlo a dál po silnici i nějaké suvenýry :D
90 %

Sport, volný čas

V Gambii se nic moc děla nedá, ale dobře se nasává místní atmosféra, když se vydáte bez turistických průvodců. V hotelu byl v tu dobu skvěly "sporťák" Fivestar, který pořádal vodní aerobic, vodní a plážový volejbal, pentangue, šipky atp. A bazén jinak pořád prázdný:)
90 %

Strava

jídlo v rámci allinclusive bylo dobré - většinou hovězí gulášek v místním stylu, ryba (trochu vysušená), salátový bar.... Několikrát se grilovalo na pláži - moc hezká atmosféra. Bohužel mořské plody byly v nabídce pouze několikrát (pouze krevety). V nabídce je i bílé suché víno. Nic pro vino maniaky, ale pít se dalo:)
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
4.2. - 11.2.2020
Malý resort (cca 80 pokojů), nový z roku 2019, dobrá obsluha. Na Gambii velice slušné.
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou