Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
70 %
3.6. - 13.6.2022
Hezký hotel, bazén super. Velmi odlehlé místo, nikde žádná restaurace na dojití pěšky. Všude se musí autobusy (dost drahé - síťová jízdenka denní 4,50E/os., nutné roušky), které jezdí a nejezdí. Čekali jsme třeba 3/4 hodiny na spoj.. Do jízdního řádu nemá cenu koukat. Půjčit auto jsme si netroufli, styl řízení a dopravy velmi odlišný od Česka. Strava hrozná, snídaně celých 10 dní stejné, některé pokrmy k večeři byly nepozřitelné. Komentovali jsme je slovy :"Nic levnějšího už asi nesehnali." Pokoj v 2. patře bez výtahu celkem vyhovující, úklid vzorný. Krásný ostrov, krásné moře, objeli jsme několik pláží - naprosto senzační. Bohužel doprava a strava nás dost otrávily.
70 %

Služby hotelu

Dost nás zarazilo konečné vyúčtování, kde nebyly vysčítány jednotlivé položky, takže vůbec nevíme, za co jsme dali 120 E. Šéf se zmínil o jakési lázeňské taxe 40E.
80 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

Na pláž jedině autobusem, který jede a nejede, ve špičce přecpaný k prasknutí.
50 %

Sport, volný čas

S delegátkou nebyla domluva, požadovali jsme výlet do Pompejí,..- odmítla. Nakonec jsme si ho sami vyjednali v CK Italiatour - jen pro představu 80E/os. + 16E vstupné.
30 %

Strava

Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
25.9. - 30.9.2014
Byla to úžasná dovolená! Je zde překrásná příroda, moře je nádherně čisté. Díky termálním pramenům jsme se mohli vykoupat i v moři. Ostrov se nám nesmírně líbil, jen doba pobytu k jeho poznávání byla krátká - pouze 5 dní. Určitě se sem rádi vrátíme. Hotel má krásnou polohu, je v kopci, takže poskytuje nádherný výhled na město a záliv. Od hotelu jezdí dolů mikrobus, takže doprava na pláž a do města je bez problémů. Ischia je nádherný ostrov, určitě stojí za návštěvu. Lidé jsou velmi milí a vstřícní, jen doprava autobusy hromadné dopravy je dost dobrodružná. Jsou velmi přeplněné.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou