Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
11.9. - 15.9.2019
Celkově se nám dovolená líbila, je to nádherná lokalita a moře bylo úžasné. Písečná pláž uprostřed skálovitého pobřeži. Na pláží lehátka a slunečníky v ceně, k plaží jezdil hotelovy busik. Výhledy z holtelového komplexu na moře byly dechberoucí, prostory hotelu pěkně upravené a vkusně zařízené. Hotelové služby byly dobré, ačkoliv nějaké chyby by se našli. Celkový dojem z dovolené pozitivní.
80 %

Služby hotelu

V hotelu pusobili animátoří, ručnik na pláž byl v ceně, ale vyměna za čístý se již zpoplatňovala, sejf byl taky v ceně, jen se o něj muselo zažádat. Uklid pokoje probíhal pravidelně, včetně výměny růčniků. Všechno probíhalo bez potíží.
60 %

Pokoj

Pokoj byl vybaven standardně, nepřijemným překvapením byla koupelna, kde bylo namontovano pouze světlo nad umyvadlem a žadné další se nepředpokládalo. Vzhledem k tomu, že místnost nemá ani okno - ve sprše i ve dne byla pěkná tma. Recepční nám tvrdila, že se jedná o standardní koupelnu ve dvoulůžkovém pokojí. Klimatizace v noci nestačila na ochlazení pokoje a museli jsme spat s otevřenymi dveřmi - byly jsme poštípaný komáry, tak že repelenty s sebou.
90 %

Pláž a okolí

Pláž byla písčita, čístá, vstup do moře taky písčíty. Voda čísta. Dálo se popojit po pobřeží na další menší plážíčky, kde už nebyly lehátka ani slunečniky, ale větší soukromi. Nevyhodou na pláží byla dopoledné hrající dost hlasitá hudba.
60 %

Sport, volný čas

Na území hotelu bylo tenistové hříště, v okoli hotelu žádná velka zábava nebyla. V hotelu se nedali koupit žadné potraviny a ani žádný obchod nebyl v pěší dostupnosti. Udělali jsme si výlet do městečka Golgo Aranci - pravidělný bus stal cca 4 EUR a cesta trvala cca 15 minut. Ve městě se dá projit po přístavu, případně vystoupit o zástavku dřív a navštivit přiměstské pláže.
70 %

Strava

Chuťově jidlo bylo dobré, rozmanité, dělali pravidelně četstvé ryby a maso, mořské plody atd. Nechyběli těstoviny a pizza. Minus - chuť kafe z automatu byla příšerná, dobré kafe se dálo jen koupit v plážové kavárně. Chuť vína v ceně večeře taky kolisala - někdy bylo lepší, někdy horší.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
17.7. - 24.7.2019
Všechno bylo super
100 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou