Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
8.9. - 15.9.2021
v termínu dovolené 8.-15.9. lehátka i slunečníky na pláži bez poplatku, bar na pláži v provozu - platí se přímo na baru, nepřičítá se na účet pokoje, v daném termínu personál baru/hotelu již snižoval stav lehátek a slunečníků na pláži s ohledem na počet hostů v hotelu.
90 %

Služby hotelu

pokoj čistý, úklid každý den vč. výměny ručníků, na chodbách nebyla doplňována desinfekce rukou. Prostory hotelu i okolí čisté a udržované. U hotelu je bazén pro dospělé a zvlášť pro děti. Zavírá se v 18hod. V uvedeném období se v hotelu pro hotelové hosty nic nekonalo, bar byl otevřený, obsluha velmi vstřícná.
90 %

Pokoj

pokoj čistý, klimatizace bohužel dost hlučná, pokoje směrem na východ - není výhled na Etnu - mají malé balkony /přesně na 2 plastové židle/, slabší stěny - hluk z vedlejších pokojů je dost slyšet. Skříň na uložení oblečení má kromě zavěšení na ramínka jen 3 dost malé poličky. Ve skříni je v ceně pokoje trezor - na klíč! /vyžádat na recepci/, na pokoji minibar. Koupelna vč. WC čisté.
90 %

Pláž a okolí

Pláž je kousek od hotelu přes silnici /není zde moc velký provoz/. Lehátka 2x + slunečník - v sezoně za poplatek, pláž kamínková, při vlnách se tvoří při vstupu do moře "hráz", po které se pak celkem špatně "leze" z vody, kamínky se pod vámi boří a vlny vás srážejí zpět do vody. Jinak je zde čisto, obsluha u baru bez problému, v nabídce kávy, čaj, nealko, alko, zmrzlina, něco k jídlu...
50 %

Sport, volný čas

Popis k hotelu uváděl posilovnu, ta ale v hotelu vůbec není. Je zde pouze 1 tenisový kurt u hotelu a to je vše. Do města je to po silnici cca 1km, ve městě pizzerie, kavárny, obchod s potravinami - je to menší město, velké nákupy a butiky nečekejte.
80 %

Strava

snídaně formou bufetu /čaj, kávy, džusy, voda/ buchty, dorty, müsli, vajíčka, slanina, šunka, sýr, pečivo, oběd a večeře formou menu - překrm, hlavní a dezert. Na výběr především těstoviny na x způsobů, polévka, kuřecí nebo vepřové maso, mořské plody nebo ryby, desert většinou zmrzlina nebo něco sladkého, na požádání ovoce. Ovoce a zeleniny bylo celkově dost málo, hlavní jídlo je bez přílohy, tzn.pouze maso nebo ryba. Pokud k večeři přinesli zeleninu /bufet/ - pouze rajčata a salát hlávkový. K večeři bylo možné si také objednat pizzu. Veškeré pití k obědu a večeři se platí zvlášť - načítá se na účet pokoje a platí se při odjezdu.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
4.9. - 14.9.2021
10 dní nám přišlo nakonec malo :) , příjemné strávená dovolená.
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
70 %
3.7. - 10.7.2021
Hotel by si zaslúžil rekonštrukciu, personal bol priateľsky, ochotny a vzdy usmiaty. Kazdy den sa upratovalo.
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

40 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou