Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
31.1. - 10.2.2018
Hotel naprosto odpovídá svému názvu. Je to opravdová legenda a milovníci retra si přijdou na své. Přechod do ubytování přes "místní komunikaci" je mnohdy adrenalinovým zážitkem. Jedná se totiž o hlavní pobřežní tepnu. I když se vás většinou ujme pracovník ostrahy a zastaví dopravu, stejně si musíte dávat velký pozor, zejména na projíždějící motocykly. V blízkosti je i semafor s přechodem, ale rozhodně neznamená, že všichni na červenou zastaví. Všechno vám však vynahradí vstup na pláž a nejinak nádherně azurový Karibik. Trochu to kazí místní prodavači marihuany, kteří tam mají rozdělené posty a neustále něco blábolí. Navíc mají pořád jointa v puse, takže závan typického kouře je cítit všude. Ale jste přece na Jamajce. Kuchyně opravdu výborná, byť styl all inclusive je tu poněkud jiný. kuchařka vám naservíruje na talíř z výběru za pultem (cca 2 druhy a 2 přílohy). Pro milovníky ryb je zde každý den v různé úpravě. Bar dobře zásobený a obsluha velmi dobrá. Sesterský hotel Samsara, který doporučuji navštívit (jezdí k němu hotelbus) zejména z toho důvodu, abyste si začali vážit luxusu pláže a stravování. Jinak opravdu jednou a never more. Nabízené zájezdy konané cestovkami jsou naprosto přemrštěné a vzhledem ke vzdálenostem velmi únavné. Za třetinovou cenu si smluvte mikrobus s řidičem (často stojí v okolí hotelu s nápisem Juta tours. Jsou to profesionálové, milí, vstřícní, slušní a vyřídí vám formality u vstupů. Tady palec opravdu nahoru! Celkově velká spokojenost a Legenda si nás skutečně získala.
80 %

Služby hotelu

50 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
20 %
6.11. - 20.11.2021
Veľké sklamanie z rezortu, hotel veľmi starý, zo začiatku pobytu nám vôbec netiekla tepla voda, najhorší all inclusive doposiaľ, 1 týždeň sme si museli kupovať vodu a to nehovorím o tom keď sme večer docestovali a všetko bolo pozatvárane, že sme nemali ani na izbe vodu. Obmedzený výber jedla a to sme neni vôbec náročne na jedlo. Personál tiež nebol moc priateľský. Tomuto rezortu by som dala 1*. Neodporúčam!
20 %

Služby hotelu

20 %

Pokoj

50 %

Pláž a okolí

20 %

Sport, volný čas

20 %

Strava

Zobrazit více
60 %
12.11. - 26.11.2010
Pokiaľ nechcete ísť do 5* hotela tak na tomto mieste sa dá prežiť dovolenka úplne ok a v spokojnosti, ale ja určite na budúce pôjdem do 5* rezortu. Nezabudnite si zobrať uterák, pretože na pláži nie sú hotelové uteráky. Hotel, okolie a bazény potrebujú určite rekonštrukciu, ale za tie peniaze je to ok a dovolenka sa tu dá stráviť v úplnej pohode aj s deťmi. Hotel a jeho služby sú určite na úrovni 3*. V okolí je veľké nákupné centrum a mnoho reštaurácii. Hotel neponúka žiaden program, ale v okolí je bujarí nočný život a s mariškou a dievčatami na jednu noc sa stretnete na každom kroku až je to otravne. Odporúčam navštíviť dcéru Legens hotel Samsara, kde je pokoj a taktiež pekné prostredie. na skalách. Nezabudnite navštíviť aj Rick kafe, kde sa skáče do mora zo skál.
60 %

Služby hotelu

60 %

Pokoj

60 %

Pláž a okolí

60 %

Sport, volný čas

60 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou