Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
30 %
20.11. - 23.11.2018
hotel celkem zastaralý, personál bez usměvu a celkové ochoty, jen nárazově očekávané chování.
40 %

Služby hotelu

0 %

Pokoj

pokoj naprostá katastrofa, silně prokouřený cigaretami, permanentní zápach i po třech dnech celodenního větrání, postele velmi staré, bez roštu,kovové, dvě vedle sebe, ustlané čistě, jinak hrozné. Lampičky špinavé, staré, bez jakékoli snahy to případně zamaskovat, zdi špinavé, koupelna též stará, na stropě cosi lezlo, stropní krytiny uvolněné, skříň na oblečení též oprýskaná, zatuchlá, dle fotogalerie bylo jasné, že vybrali nejhezčí pokoj a kdo ví, z jakého roku. Vyhled na moře bylo jediné, co bylo pěkné. nikdy nepíšu recenze, ale bohužel v tomto případě jsme se shodli již po prvním dnu, že ji napíšeme.
90 %

Pláž a okolí

40 %

Sport, volný čas

30 %

Strava

jídlo formou švédských stolů, velice průměrné, řekněme dva až tři druhy hlavního jídla, jeden až dva druhy ovoce a zeleniny jako příloha či zákusek, dortiky dva druhy nevalné chuti. Snídaně víceméně v pořádku, též průměrné spíš. Piti u večeře pro ty, co mají jen polopenzi, pouze voda, jinak za skleničku čehokoli, necelé dvě deci, si účtovali 1,5 EUR. Papírové ubrusy, dost tvrdé.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
7.8. - 21.8.2013
Hodnotíme jako velmi pěkné místo pro dovolenou se specifickými vlastnostmi, které naše rodina upředňostňuje: ubytování v chatkách v pěkné exotické zahradě, v atraktivním hornatém prostředí s možností turistiky a intimní atmosférou malého městěčka. Tuto kombinaci nacházíme v nabídkách cestovních kanceláří za poměrně řídce a proto také celou dovolenou hodnotíme tak vysoko. Prostředí velmi pěkné, už jsme věděli, kam jedeme a prostředí byl i důvod opakování zájezdu.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou