Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
22.1. - 5.2.2020
Strávit dovolenou v rezortu Baobab Beach Resort stojí za to. Je však vhodné, i kvůli délce letu (z Vídně v 6:30) a dále z Frankfurtu (Condor) cestovat alespoň v Premium Economy Class. Cesta z letiště v Mombase do resortu na Diani Beach netrvá 60-90 minut, jak nás informovala CK, ale více než 3 hodiny. Opatřit si keňské vízum přes e-viza nebylo snadné, při příletu ho úředníci, aniž by na něj koukli, hodili na okraj stolu.Bez něj to však nejde, i když se prý dá opatřit i na letišti v Mombase. Nevěřil bych tomu v čase našeho příletu - cca. 22:00 hod., kdy by se na letišti sotva našel úředník, který by jej vystavil. Opatřit si při příletu v tuto hodinu na letišti keňskou sim-kartu je vyloučeno - vše zavřeno. Nutno jet taxi další den (15$) z hotelu do obchodního centra v Ukundě. Karta Safaricom (15Gb/20$).
100 %

Služby hotelu

Přesto, že jsme na hotel dorazili krátce před 2 hodinou ranní, uvítala nás recepce chlazeným nápojem a chladivým ručníkem. Recepční akceptoval předložené dokumenty a ubytování nám poskytl ve sjednaném standartu. Během 2-týdenního pobytu nebylo zapotřebí nikterak komunikovat s recepcí, mimo dotazu zda správně funguje klimatizace a vyměnit baterie v sejfu na pokoji. Služby pokojské byly vždy na skvělé úrovni, včetně dostatku pitné vody ve skleněných lahvích.
100 %

Pokoj

Pokoj v kategorii "sea face" hotelu Baobab můžeme jen doporučit, pokud možno ve 2. podlaží. Pokoje v přízemí nejsou příliš obsazovány i z důvodu jejich současných oprav. Je zapotřebí se však smířit s tím, že každodenními hosty na balkonech jsou opice, kvůli nímž není možné ponechat otevřené balkonové dveře. Pokud jsme tak nedopatřením učinili, vždy věděly (opice) kde je u čajové konvice uložen cukr.
90 %

Pláž a okolí

Pláž indického oceánu je velmi odvislá od měsíčních fází, a z toho plynoucích přílivů/odlivů. V době našeho pobytu (01-02/2020) před námi ráno moře utíkalo, aby se nám v podvečer vracelo. Nebýt ploché pláže asi by to nevadilo, ale při výšce rozdílu mezi přílivem a odlivem cca. 2 metry to znamenalo, že jsme se k alespoň ucházející hloubce moře museli projít daleko od břehu, což není na škodu, ale bez vhodné obuvi do vody není nikterak příjemné.
90 %

Sport, volný čas

Aktivit v hotelových bazénech i kolem nich je díky animátorům dostatek. Zaznamenali jsme i jiná sportoviště, dokonce i pohyb na nich. Hosté tohoto hotelu však pravděpodobně spíše upřednostňují cestování za přírodou Keni, než sportování u hotelu, např safari do Tsawo, Amboseli nebo Masai Mara.Tato safari však nejsou určena pro cestující s průměrnými příjmy. V hotelu a jeho okolí nebyli hosté nikterak obtěžování místními "prodavači". Na pláži, pokud byl odliv, ke komunikaci (nevtíravé) docházelo. Večerní animační programy přiměřené někdy překvapující, avšak nijak nerušivé vůči hostům, kteří si přáli strávit večer v některém z barů nebo na pokoji.
100 %

Strava

Strava absolutně jen plná superlativů. Není možné vyjmenovat některou potravinu či jídlo, které by nám nechutnalo. Dostatek jídel z rybích a mořských produktů, zeleniny, ovoce ve spoustě různých variací a úprav. Obsluha velmi přívětivá, pozorná. Totéž se týká všech barů, všech 3 propojených hotelů.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (5)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
16.3. - 27.3.2022
Vynikajúci
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
100 %
13.11. - 23.11.2019
Tento hotel mozem len odporucit. Prijemni a milí ludia a skvely Jambo team. Vsetci boli napomocní.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

100 %
13.1. - 25.1.2019
Super dovolená!
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

100 %
22.1. - 31.1.2017
Hotel je na vysokej úrovni. Je rozdelený na tri časti, služby sú v každej rovnaké, aj strava. Rozdiel je iba v ubytovaní čo sa týka veľkosti a vybavenia izieb. Jediné mínus bola cesta do hotela po strašnej ceste, súviselo to s tým, že spolucestujúcich sme vykladali aj v iných hoteloch, cesta na letisko bola po dobrej ceste a o polovicu kratšia.Pláž bola čistá a na predavačov si zvyknete, keď vycítia, že nemáte záujem, dajú Vám pokoj.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

77 %
29.2. - 13.3.2016
Hotel sestává ze 3 částí, my jsme byli ubytováni v části Baobab, která je nejlevnější. Byli jsme však velmi spokojeni, je zde všechno blízko - recepce, restaurace, bar i moře. Pokoje zařízené jednoduše, ale je zde vše, co potřebujete.Balkón u každého pokoje.Každý host hotelu však může využívat všechny ostatní části hotelu - bazény, restaurace, bary...Jídlo bylo vynikající - velký výběr, každý den obměňován. Hoteloví hosté převážně Němci, Poláci a Italové. Vynikající byla atmosféra v hotelu, všichni se pořád usmívali, zdravili, ptali se, jestli jste spokojeni a něco nepotřebujete. Pláž překrásná, bílý písek, voda čistá a velmi, velmi teplá. Velký příliv a odliv. Koupili jsme si 3-denní safari - Tsavo East a Amboseli, bylo to nádherné, viděli jsme spoustu zvířat. Jen cesta do národního parku byla velmi náročná. Ale stálo to za to. Velmi doporučujeme.
77 %

Služby hotelu

77 %

Pokoj

77 %

Pláž a okolí

77 %

Sport, volný čas

77 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou