Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
70 %
2.9. - 9.9.2023
ubytování neodpovídá 3 hvězdám, deky na přikrytí larisa, polštářek opravdu malý, na nádobí uschlé zbytky jídla, mobilhome od Happy Camp jsou umístěny hned vedle plotu u rušné silnice (žádné soukromí), mop na vytírání, s kterým se jen špatně vytřelo. Jeli jsme za opravdu málo peněz, takže vůbec nelituji, ale při větší částce bych se určitě rozmýšlela. Nikde jsem se nedočetla, že kemp BALATONTOURIST CAMPING & BUNGALOWS FÜRED je rozdělen na dva kempy, takže dostanete hodinky, které vám otvírají zábranu při vstupu do druhého kempu s pláží. Určitě by bylo vhodné do popisku tohle zmínit, protože tahání paddlebordu tam a zpět se dost pronese a možná bych si připlatila za chatku hned u Balatonu, nebo bych netahala zbytečně 3 v autě.
50 %

Služby hotelu

někteří zaměstnanci milí, někteří ne, jako všude.
70 %

Pokoj

ubytování mobilhome, pro 4 lidi dostačující, wc při spláchnutí sice cákalo všude po koupelně, ale to dovolenou nedělá. Manželská postel měla jednu matraci (nikde nenapsáno) takže ti co si vezou svoje povlečení brát velké prostěradlo. Super byla terasa, paddleboard i ručníky celý týden přes noc na terase a nic se neztratilo!!!
60 %

Pláž a okolí

pláž super pro malé děti, prolézačky, pískoviště i malou trampolínu jsem tam viděla, opravdu to mají parádní. Pláž pro nás spokojenost, ale my byli první týden v září, takže málo lidí, nechtěla bych kemp navštívit když by byl plně obsazen. Žádné klouzačky pro větší děti (co je napsáno) jsme nenašli.
50 %

Sport, volný čas

využit akorát Balaton o ničem jiném nevím, nevyužili jsme. Výlet určitě doporučuji Tapolcu a Tihány, cestu trajektem na druhý břeh Balatonu.
10 %

Strava

bez stravy
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou