Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
4.3. - 14.3.2019
Nový hotel, krásné moře, prázdné pláže. Čisto, uklizeno, ale už bychom tento hotel nenavštívili. Ceně neodpovídá kvalita stravování.
80 %

Služby hotelu

Byli jsme prvními klienty hotelu. První 3 dny nás v hotelu pobývalo cca 30. V tu dobu byli číšníci neustále k dispozici, dolévali nápoje a stoly byly připravené. Pak přijeli další hosté, obsazenost byla cca 70 %. Personál nestíhal, už nebyl tak úslužný, spíše unavený, stoly nebyly včas připraveny pro další klienty hotelu atd.
100 %

Pokoj

S pokojem jsme byli spokojeni. Zařízení vkusné, pokoj prostorný, klimatizace jela celý den po 24 hodin, matrace pohodlné. Venkovní koupelna byla skvělá .... úklid 2x denně s výměnou ručníků. To bylo až moc.
100 %

Pláž a okolí

Pláž krásná denně uklízená od naplavenin, moře čisté, teplé. Okolí... trochu zklamání, protože palmy dostaly zabrat stavbou hotelu, okrasná zeleň zatím nebyla vysázená, teprve začali zavlažovat záhony. Ale nejspíš do pár měsíců bude i okolí krásné.
90 %

Sport, volný čas

Jelikož nás bylo v hotelu málo, tak žádné sportovní organizované aktivity nefungovali. Trochu jsem postrádala cvičení v bazénu nebo na pláži. Půjčovna kajaků byla v provozu.
60 %

Strava

Loni jsme byli s manželem na Maledivách v hotelu Sun Island, kde jsme byli nesmírně spokojení. Tady po příchodu do restaurace nastalo rozčarování. Restaurace je v podstatě něco jako otevřená dřevěná stodola, na zemi písek z pláže, což nám v podstatě nevadilo. Dva kuchaři připravovali smažené maso nebo těstoviny s něčím :-)). Pak byli u zdi umístěny cca 4 nádoby / 2 přílohy, 1 vegetaria. jídlo a maso na zelenině /. Na stole uprostřed místnosti zeleninová příloha a dresingy - asi 5 talířů, položených na ledu. Na dalším stole pár zákusků kvalita jako v Egyptě a trochu exotického ovoce. Opět na talířích, nechlazené. Okolo poletovaly mouchy a po hodině lídlo opravdu nevypadalo vábně. Pokrmy nebyly doplňované, takže když jsme přišli na večeři ve 20,30, nebylo z čeho vybrat. A to byla večeře do 21,30. Snídaně také chudé. Ovoce bylo čím dál méně, asi docházely zásoby. Kávu roznášeli číšníci a nalili do malého hrnečku jen trochu a konvici si odnesli. To nám nevyhovovalo. Hlad jsme neměli, ale úroveň byla za ty peníze ubohá. Navíc byly vystavené potraviny v šeru, asi aby nebyly nedostatky tak vidět.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
3.5. - 14.5.2023
Krásný resort, výborná kuchyně, skvělé ubytování, nádherná pláž a okolí.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

90 %
6.3. - 15.3.2022
Boli sme prvý krát na Maledivách: príroda - pláž i okolie hodnotíme výborne/ no my sme si vybrali Sunset stranu ostrova za príplatok/ určite by sme neboli spokojní na druhej strane, kde boli velké nánosy koralov a musiel, na ktorých som si tam poranila nohu... Strave sa nedalo nic vytknút, vynikajúca... Ubytovanie bolo dostačujúce- nie sme nároční, no už by potrebovalo refresh. Tak isto recepcia hotela by potrebovala určite vynovit. čo sa týka personálu: velmi milý a ochotný, no pamalší vzhladom na malý počet hostí. Čo sa týka športu: možnosti na tomto ostrove boli, no neexistoval asi nikto z personálu, ktorý by sa športu venoval aktívne: napr. beach volejbalové ihrisko bolo celých 9 dní prázdne- tak isto futbalové, čo vyzaduje organizáciu zo strany hotela. Ešte jedna nepríjemná vec sa stala: priatela z vedlajsej izby poprhlila Lion Fissh/jej jed je nebezpečný ako kobry. Bol osetrený a tuná je všetko v poriadku. No ked nahlásili na recepcii a opakovane- ze 2 Lion fish sú v platnek vode, circa 70 metrov oproti izby císlo 203 pri spadnutej palme- perosnál tvrdil, ze ryby isli odchytit, no pri kontrole ich tam stále nasli a dalsí krát to nahlásili. Jednoducho personál tvrdil? ze áno, urobilo sa to- no nebola to pravda a nebezpečné ryby boli kusok od brehu
90 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou