Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
2.10. - 10.10.2019
Jedná se o krásný nový resroti, celkový dojem je výborný a určitě se sem budeme vracet. Jediná výtka se týká celkové koordinace příjezdu a odjezdu. Měli jsme zabookovaný domestic flight s příslibem možnosti využití letištního salonku (což jsem komunikovala přímo s managerem resortu před odjezdem) a následně transfer rychlolodí - výsledek: přílet na letiště Male kolem osmé hodiny ráno, téměř 6 hodin čekání v letištní hale, zmatky při lodním transferu (kdy nás přesazovali z lodi do lpdi) a příjezd do resortu po půl třetí odpoledne (tam jsme se dozvěděli, že je v resortu proti Malé další hodina posun, takže prakticky po půl čtvrté). Toto rozhodně nepovažujeme za 5* servis. Naše rozhořčení a naštvání bylo obrovské, nemluvně o velké obavě z podobného procesu při odjezdu. S managmentem toto bylo komunikováno, z mého pohledu se k situaci stavěli zpočátku poměrně laxně ve smyslu "my za to nemůžeme", později snahou nabídnout nějaký benefit, avšak nabízet něco, co je zaplaceno v rámci all inclusive není úplně nejšťastnější. Nakonec hotel nabídnul možnost vyzkoušet restauraci, která byla (mimo hostů v osean suit) za příplatek a transfer při odjezdu z resortu hydroplánem.
80 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

Vyzkoušeli jsme plážovou vilku, která je opravdu krásná, velká. Hezky zásobený bar. Koupelná zčásti venkovní, zčásti krytá, s vanou, lze propojit s verandou, prostě bezva. S veškerou hygienou a vybavením od zubního kartáčku a holítek až po žabky, opravdu není nutné sebou brát nic.
100 %

Pláž a okolí

Vesměs krásné okolí a pláže, ale na resortu se ještě pořád pracuje což je sem tam viditelné.
100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Možnost stravování v hlavním bufetu a v dalších 5 a lá carte restauracích, z toho 4 zahrnuty v all inclusive, 1 za poplatek, lze tedy různě kombinovat a tím si připravovat různé chuťové zážitky. V restauracích vždy předpřipravené několika chodové menu často s párováním drinků nebo vína. Zcela jiný a perfektní level stravování. Co se týče nápojů tak v menu přes 60 cocktailů míchaných ze značkového alkoholu. Přes 30 druhů vín, bílá, červená, růžová a perlivá., musím vychválit perfektní služby someliéra a obecně velmi milého a kvalitního personálu.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou