Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
4.11. - 11.11.2023
Skvělá dovolená v krásném letovisku a hotelu, která se nám vydařila.
100 %

Služby hotelu

Velmi milý a ochotný personál.V hotelu dbali na čistotu, všude pořádek a vše naleštěné.I když bylo vidět že hotel je starší a má něco za sebou, byl krásný v marockém stylu.Nádherná práce s dřevem (zábradlí,strop,obložení výtahu).Po stěnách byly vystaveny staré marocké dveře, ve vitrínách na stěnách byly vystaveny staré dýky, nádoby na vodu, boty a další věci z dob minulých. Areál hotelu byl rozsáhlý a překrásný, plný květin, živých plotů, palem, vše perfektně udržované, všude čisto.
50 %

Pokoj

Pokoj byl prostorný, měli jsme dva balkóny. Koupelna katastrofa, tak 2.kategorie.Kolem umyvadla a ani na stěně žádné kachličky, natřeno snad latexovou barvou, místama popraskané. Ucpával se odtok z umyvadla i vany. Hotel by měl investovat do renovace koupelny, toto jsem v 4* hotelu ještě neviděla. Každý den úklid.
100 %

Pláž a okolí

Pláž byla blízko, pouze se přešla promenáda. Hotel má vytyčenou plochu pláže s lehátky a deštníky, s hlídačem kam místní obchodníci nesmí. Pozvolný vstup do oceánu.
100 %

Sport, volný čas

Skvělí animátoři, kteří se hostům věnují už od rána, každý večer se pořádala zábava, hry, vystoupení místních umělců, karaoke, tanec. Poslední večer se konalo rozloučení s hosty a personálem, od uklízečky, kuchaře až po management hotelu, podávalo se šampaňské a kanapky. Toto bylo velice milé. Doporučuji udělat si výlet do Mediny-staré město Agadiru, taxi vás odveze za 4 eura (50 dirhamů) od hotelu, vstupné je 4 eura.Skvělá je i lanovka, která vede na místní hrad, od hotelu je vzdálená cca 1,5 km, vstupné 120 dirhamů ( cca 10 euro ).Kousek od hotelu má stanoviště turistický vláček, který Vás za cca 2 eura proveze Agadirem, doba jízdy 45 min.Určitě nevynechejte návštěvu Marakeše, od delegáta jsme koupili za 100 dolarů celodenní výlet s průvodcem a řidičem, obědem i večeří v restauraci.
80 %

Strava

Klasické all inclusive, každý si vybere co mu chutná. Výborný jablečný a tvarohový koláč, chválím sladké pečivo z listového těsta k jogurtu nebo kávě.Hovězí maso ve vlastní šťávě, pečené kuře a kuřecí steaky na grilu taky chválím. Marocký národní pokrm Tadžín mě neoslovil, byl každý den.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (3)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
50 %
25.1. - 4.2.2024
Hotel už je starší a je to dost vidět. Některá místa těžký 90s. Pokoj starý, miniaturní nepraktická koupelna, neutřený prach. Žádné zvukové těsnění, takže bylo slyšet ostatní hosty v pokojích a na chodbě a hluk z venku. WiFi pouze na recepci, v restauraci a u bazénu - občas byla i přetížená a pomalá. I když měl být bazén vyhřívaný, tak voda byla velmi studená. Miniaturní dětský bazén bez jakékoliv atrakce a se studenou vodou. Chybějící dětské hřiště. Slabší výběr nápojů. Místní alkohol je nekvalitní. Jídlo v hlavní restauraci a á la carte restauracích dostačující. Snack bar velmi slabý výběr jídla, která navíc připravovali jen občas (vypadalo to jak a co se jim zrovna chtělo, protože jednotlivá jídla připravovali pouze v určité časy, které nejsou nikde uvedené). Fajn byla blízkost k pláži a dlouhá promenáda podél oceánu.
40 %

Služby hotelu

30 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

50 %

Strava

70 %
19.8. - 29.8.2023
Starší ale ok
80 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

30 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

70 %

Strava

Zobrazit více
90 %
9.10. - 23.10.2022
Krásný, čistý hotel, velmi milý a ochotný personál, který se neustále snaží s úsměvem splnit Vaše přání (až asi na dvě výjimky : o) ). Opravdu mohu doporučit.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou