Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
10 %
28.2. - 7.3.2018
Tento hotel nam pokazil dojem z Mexika. Kdyby jsme vybirali pecliveji a lepe.. Hotel nedoporucuji. Kdyby stal o 10 000kc mene, tak ano. Odpovida 3* hotelu.
10 %

Služby hotelu

Služby hotelu odpovidaji 3* hotelu. Pomala a zmatena obsluha, dlouhe cekani na jidlo v restauracich.Jidlo naprosto priserne, vhodne pro lidi,kteri neresi kvalitu jidla. Zmrazene hamburgery a parky byl snad jen vtip.. Uklid na pokojich vyborny, to bylo v poradku,i kdyz jsme uz zazili preciznejsi uklid.. Hotel se snazi hrat na luxusni hotel, kde vas ke kazdemu stolu musi uvest cisnik, predstavit se apd, ale je to naprosto zbytecne.. a vse to zdrzuje.. jidlo nosili studene nebo jine nez sme si objednali.. Na snidanich jidlo porad to stejne.. navic nebyli ani pripraveni v 7h rano,kdyz se mely otevriat dvere.. Nejvice nas pobavila tzv. "exlusivni narozeninova snidane" za 40 dolaru, ktera slibovala extra jidlo, extra znackove sampanske.. proste vse,co nedostane v bufetu zdarma. Samozdrejme ze nam byla dovezena snidane z bufetu :D m kterou jsem si mohli nabrat samy. Nenechali jsem si to amozdrejme libit. Dalsi vtip byl,kdyz si hotel nauctoval za narozeninovou serpu a 5 narozeninovych balonku s napisem Happy Birthday 30 dolaru.. A cely tento narozeninnovy hotelovy vtip byl zakonceny tak, ze na predem objednanem narozeninovem dortu bylo spatne jmeno a ne jmeno oslavence.. (navic dort byl pouze nerozkrajeny zakusek, ktery se pak serviroval v bufetu ) - i za tento dort si hotel uctoval penize! + dalsi snahy hotelu z lidi vylakat penize napr. na rezervaci pri vecernich show,kde nabizeli za poplatek 20 dolaru 5ti chodovou veceri s exlusvnim vinem.. Na stul vam cisnik donesl to stejne,co jste si mohly sami nabrat o par metru dal.. a exslusivni vino bylo vino rozlevane... Cely tento hotel je spatny vtip.
80 %

Pokoj

Velky pokoj, terasa, pekny vyhled.
0 %

Pláž a okolí

Naprosto hrozne. Plaz neni plaz ,ale zatoka, kde denne priplouva obrovske mnozstvi ras a chaluh. Bud se v terinu dovolene trefite a ras bude mene, nebo se netrefite a mate smulu a nemuzete se v mori ani vykoupat. Nelze pres nekolit metru ras do more vstoupit. Navic kdyz nestihaly rasy odklizet vsude to smrdelo a hnilo.
10 %

Sport, volný čas

Volejbal, zumba.. ale jinak velmi slaby program. Vecerni zabavy tak na 50 procent.. vsude naval lidi, rady na jidlo...
10 %

Strava

Jak uz jsem psala vyse, jidlo bylo velmi spatne. Polotovary.. varene jidlo naprosto nedochucene, nedobre.. neda se ani v nejmensim srovnat ani s jidlem z mexickych ulic,ktere bylo vyborne a chutne. Strava vhodna pro americany,kteri neresi co jedi.. nekvalitni jidlo.. vse spatne.. nepochutnali sje si na nicem. Snad za zminku stoji pouze Italska restaurace, ale takove jidlo vam uvari v kazde prumerne ital. restauraci.. steakyy nam navic jednou podali syrove, ve vnitr studene.. Po vymene nam samozdrejme nedonesli medium steak, ale vysusene maso.. ale bylo aspon torchu chutne narozdil od jinych restauraci...
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou