Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
27.7. - 31.7.2019
Slušný hotel za dobrou cenu pro cestovatele s autem.
90 %

Služby hotelu

Ve dny, kdy nebyl hotel více naplněn nebyla večeře formou Švédského stolu ale pouze z omezené nabídky. Přestože se hotel omlouval za probíhající rekonstrukci pokojů v hotelu a možný hluk v době 10:00 - 17:00 tak vrtání a rozbrušovačky byly slyšet už před osmou ráno a někdy i po páté odpoledne. Co je opravdu k nepochopení je poplatek za parkování (16 zl za den), klidně ať si hotel tyto peníze přidá do ceny za pokoj, ale parkování pro hosty by mělo být zdarma.
80 %

Pokoj

I když jsme nebydleli pod střechou tak v teplé dny bylo v pokoji opravdu horko a klimatizace (kterou asi postupně při rekonstrukci přidávají) by se opravdu hodila, ale dalo se to vydržet.
50 %

Pláž a okolí

V okolí hotelu opravdu nic zajímavého není, je potřeba odjet autem nebo jít pěšky 15 min. do centra ne příliš zajímavou procházkou. Centrum města ale pěkné. Autem jsou v dosahu horské lokality polských Krkonoš případně další atrakce.
60 %

Sport, volný čas

Bazén v hotelu je prima. Fungovaly i sauny. Vířivka by byla prima, ale asi na ní už nebylo místo.
90 %

Strava

Snídaně opravdu bohatá s velkým výběrem, dobtrá káva ze snídaňového automatu. Pokud byla večeře formou švédského stolu tak také dostatečný výběr, každý by si měl vybrat a dostatečně se najíst. Při večeři z nabídky už nebyl takový výběr.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou