Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
1.2. - 15.2.2019
Hotel jednoduchý, pokoje dostačující, vybavený oddělenými postelemi, stolkem, židlí, televizí, koupelna a WC v jedné místnosti. TV na pokoji. Malý hotel s výtahem, Kdo vyžaduje luxus, ať si najde jiný hotel. Nám ubytování stačilo, celý den jsme byli na cestách. Hotel je přímo u rušné ulice, autobusové spojení do centra města dostačující, autobus č.1, 2 o ulici níže. Do centra se dá jít od hotelu pěšky, krásná procházka.
100 %

Služby hotelu

Personál ochotný, v ničem nebyl problém. Pokoj byl každý den uklizený, ručníky byly vyměněné každý den. Paní uklízečka byla usměvavé sluníčko. Ráno uklízečky uklízely i v okolí hotelu - zalévání květin a plochy před hotelem.
90 %

Pokoj

Pokoj odpovídal věku. Nám naprosto stačil.
100 %

Pláž a okolí

Pláž jsme v únoru nevyhledávali, okolí je nádherné. Od hotelu se dá sejít k pobřeží, krásné parky. Od hotelu se dá jít pěšky po chodníku podle hlavní silnice až do Camara de Lobos. Asi tak v polovině cesty se dá sejít k moři a pokračovat podle moře.
0 %

Sport, volný čas

Sportoviště jsme nevyhledávali, volný čas jsme neměli. Je zde tolik krásných míst, že jsme jen chodili a obdivovali tuto krásnou zemi. Pro milovníky rostlin naprostý ráj.
70 %

Strava

Měli jsme pouze snídani, která byla po celých 14 dní stejná - 2 housky, máslo, marmeláda, banán nebo pomeranč, džus, káva nebo čaj. Nám to stačilo a nevadilo. Když jsme měli na něco chuť, tak jsme si to dokoupili. Za ty peníze jsme ani nic luxusního neočekávali. Na jídlo nejsme nároční. Na večeře jsme chodili do vedlejšího bufetu.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou