Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
11.8. - 18.8.2019
Dovolená se nám líbila.
80 %

Služby hotelu

Na hotel jsme se dostali okolo 22 hod, pokoj jsme dostali ihned , ale k jídlu už nic. To samé při odjezdu v 6 hod ráno žádný snídaňový balíček.
100 %

Pokoj

Prostorný, vše fungovalo. S výhledem na moře
80 %

Pláž a okolí

U hotelu je půjčovna aut, my toho využili a každý den jezdili na jinou pláž . Pod hotelem na hlavní silnici je obchod Spare a promenáda s obchůdky.
80 %

Sport, volný čas

Dětské hřiště na pohled hezké, nakonec jsme ani nevyužili. Posilovna v katastrofálním stavu. Bazény ok.
100 %

Strava

Jídlo super, jen ovoce byl meloun.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
10 %
30.6. - 7.7.2017
Hrůzostrašný zážitek. Předesílám, že je to první negativní recenze v mém životě.Ani nevím, kde začít...špinavé nádobí, plné, neuklizené stoly, nepříjemný personál kromě recepce všude. Jídlo nekomentuji, druhou část pobytu jsme chodili dolů do restaurací, když to jen trochu horko dovolilo. Toalety odporné, páchnoucí, přetékající exkrementy i z kanalizace jak u bazénu, tak pod recepcí. Na záchod jste si holt museli vyjít na pokoj. Pro celý hotel ALL Inc pouze u baru u bazénu, kde jeden číšník obsluhoval celý hotel+placené drinky. Po vystání fronty nedostanete více než dva nápoje do kelímku 2dcl, který je z třetiny prázdný. Zbytek máte smůlu. Fanta, cola, samozřejmě není co si představujete, nějaká napodobenina velmi zředěného charakteru. Zapomeňte, že si dáte něco takového k snídani, to se smí pouze voda a neskutečně chemický džus,už jeden doušek toho je zážitek navždy. Totéž platí o kávě během oběda či večeře, zapomeňte. I když není tolik o co stát, první den jsem obcházela automaty s pocitem, že došla káva a teče jen jakási čajově zbarvená tekutina. Kávu piji jen slabou, ale toto bylo něco...Pokoj o dvou místnostech jsme sdíleli s mladými , neurvalými, stále ožralými rusy. Místnosti byly předěleny jen zamčenými pokojovými dveřmi, takže denně křik, řev, mlácení dveří, hudba na plné pecky do cca 5.30hod. Na recepci mi řekli, zavoláme jim. Další den, zavolámi jim, pokud se toto nezlepší, zítra vás přestěhujeme. Další den, nemáme vás kam přestěhovat, check out je pouze do 12hod, jdete pozdě. Večer jsem již byla na recepci, že zavolám na mladíky policii...týden beze spánku. Děti zhruba tři noci spaly, zřejmě z únavy ze všeho okolo. Pokud sousedi otevřou balkon či okno, vypne se automaticky vaše klimatizace. Pláž hádám 1,2km, úzká , plná, moře ale krásné . Možností nákupů dole pod kopcem také spousta, zde bych nic nemohla vytknout. Jen zvolit jiný hotel prostě!!! Z recenzí jsem viděla, že to bude slabota, při ceně 10.357Kč/os jsem si ale řekla, že se uskromníme a jakou si dovolenou uděláme, taková bude, ale poprvé jsem byla přesvědčena o naprostém opaku. V Asii každičké ubytování v řádově pár korunách je stokrát lepší a čistší, než tohle. Airstop jako zprostředkovatel za mnoho nemůže, divím se německým cestovkám, že něco takového vůbec mají v nabídce. Je teda ale fakt, že němec tak nebyl ani jeden. Pouze rusi a to ještě ti nižší kategorie. Člověk se štítil všude a všeho...vyhněte se, jak jen to půjde.
0 %

Služby hotelu

0 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

30 %

Sport, volný čas

0 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou