Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
13.9. - 4.10.2017
Báječná dovolená! Snad jen doprava na hotel a zpět byla spojena s jistou dávkou nepříjemností. Přiletěli jsme do Heraklionu kolem 23. hodiny, autobus s námi a dalšími rekreanty vyjížděl asi půl hodiny po půlnoci. Asi do dvou do rána jsme kličkovali mezi různými hotýlky v okolí Stalidy a Malie, po další půlhodině nás vysadili v blízkosti města Agios Nikolaos, kde jsme přestoupili do taxíku. Na hotelu jsme byli někdy ve tři ráno. Zpátky obdobně: taxík nás dovezl do Malie, kde jsme přestoupili na autobus, který přes hodinu přibíral pasažéry z různých hotelů v okolí. Podotýkám, že se s námi taxíkář motal po Malii k autobusu minimálně stejnou dobu, jakou by mu trvalo dovézt nás po hlavní silnici nějakých 30 kilometrů na letiště. Letěli jsme z Drážďan, protože třítýdenní dovolená na jihu Kréty jednoduše nebyla s odletem z Prahy (bez přestupu) k sehnání – a to ani u jiných cestovních kanceláří. Snad by CK Airstop se svými partnery mohli tuto skutečnost v příštích sezónách změnit… pokud si vzpomínám, v roce 2015 a 2016 to nebyl problém.
100 %

Služby hotelu

Perfektní. Nebylo co vytknout.
90 %

Pokoj

Nadstandartní v porovnání s jinými hotely téže kategorie co se týče vybavení i rozměrů. Měli jsem trochu smůlu v tom, že na nás vyšel pokoj ve sníženém přízemí, takže jsme slunce viděli pouze z balkónu. Ale stejně jsme byli celý den pryč...
100 %

Pláž a okolí

Nádherné prostředí - zkrátka Kréta. Hotelová pláž je kamenitá, ale pět minut autobusem je v Analipsi snad nejbáječnější písečná pláž, jakou si lze představit. Jemňoučký písek bez jediného většího kamene, pozvolné a pravidelné klesání mořského dna - pro neplavce a rodiny s dětmi: ještě nějakých 50 metrů od břehu je možné stát na dně. A přitom není přecpaná a lehátka si lze pronajmout v rámci nabídky příslušných taveren - zkrátka si dáte každý jedno nebo dvě kafe a lehátko máte na celý den zadarmo i se slunečníkem.
100 %

Sport, volný čas

Nevyužívali jsem, přes den jsme byli vždy na cestách po ostrově - hodnocení přidávám kvůli koeficientu..
100 %

Strava

Snídaně podle očekávání, večeře nemohla být lepší. Zkrátka paráda!
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (4)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
25.5. - 1.6.2022
Čisté, klidné prostředí. Dva udržované bazény v provozu od 9-19hod. Z letiště cesta cca 3 hodiny. V okolí -tři " supermarkety " /jeden hned naproti hotelu , 4 taverny.
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Zobrazit více
100 %
11.7. - 18.7.2020
S hotelem, obsluhou,stravou a čistotou jsme byli velmi spokojeni.Ohledně COVID - 19 v restouraci,budově i okolí bylo vše v pořádku a dodržování rozestupů bylo kontrolováno.Celkově jsme byli velmi spokojeni.Problém byl s dopravou z leiště na hotel kde jsme cestovali s velkým autobusem v malých uličkách asi ve 20 lidech.Poté kdy jsme zůstali 4 lidé ze Severní Kréty na Jih velkým busem a dorazili jsme na hotel na 2 hod ráno.Ale to není vina hotelu,ale cestovní kanceláře,z jiných CK cestovali mikrobusem111
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

50 %
1.10. - 8.10.2019
Hotel is mainly intended for people who are looking for very quiet place. I would not recommend for young couples. All inusive is very poor.bathroom is extremely small.
60 %

Služby hotelu

30 %

Pokoj

70 %

Pláž a okolí

40 %

Sport, volný čas

20 %

Strava

100 %
1.7. - 8.7.2018
Velmi milý personál, čisto všude.....
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou