Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
30 %
31.7. - 7.8.2019
Spíše starší budova. Některé obvyklé služby chybějí. Na čtyřhvězdičkový hotel slabé.
30 %

Služby hotelu

Chyběla cedule "not disturb". Pokud chceme například dopoledne spát a nebýt rušeni, zamkneme se zevnitř. Pokojské se dobývají a nepřestávají klepat, dokud neotevřeme. V den odjezdu, kdy je nutné vyklidit pokoj, není žádná vyhrazená místnost pro zavazadla pro mezidobí čekání na transfer. Zavazadla jsou příliš "na ráně". U recepce jediná zásuvka. Pokud by chtělo více hostů dobíjet telefon či počítač, musí se o zásuvku dělit.
20 %

Pokoj

Jediná volná elektrická zásuvka v pokoji. Pokud chceme zároveň dobíjet mobil a fotoaparát, nutno vypojit televizi. V koupelně žádná zásuvka, ti, kdo používají elektrický holicí strojek bez dobíjení, mají smůlu. Nedostupné wifi na pokoji, wifi dostupné pouze z recepce. Sprcha zastaralá, nepohodlná. V koupelně nebyl k dispozici koberec na zem, když vylézám ze sprchy. Musel jsem místo toho pokládat na zem malý ručník. Naopak nabízejí župany a pokojové pantofle, dostatečnou nabídku mýdel, šamponů, sprchových gelů. Trezor v pokoji k dispozici zdarma.
40 %

Pláž a okolí

Přístup do moře ucházející. Slunečníky nutno pronajímat, hosté hotelu je nemají k dispozici zdarma. V okolí jediný minimarket s omezeným sortimentem. Například čerstvé pečivo nikde v blízkém okolí k dispozici není.
40 %

Sport, volný čas

Možnosti pro sport dostačující, jinak je to na odlehlém místě a nic moc tam není. Kromě hotelu se najdou restaurace, ale příliš široká nabídka není.
40 %

Strava

Snídaně poměrně omezená nabídka. Chuť ucházející, ale nic moc výrazného ani překvapivého. Káva možná nějaká řecká mutace, ale příliš chutná není. Automat na kávu zastaralý, pomalý. Při snídani někdy docházejí sklenice a nahrazují je kelímky.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
1.8. - 8.8.2012
Na Mykonose sme prezili krasnu dovolenku. S ubytovanim, stravou i personalom sme boli velmi spokojni. Mykonos je vhodny predovsetkym pre mladych ludi vyhladavajucich popri plazach a mori aj pestry nocny zivot, ale svoje si tam najdu i rodiny s detmi. Velmi pekny hotel s bazenom s morskou vodou, barom, restauraciou. Okrem tradicnej greckej kuchyne sme si denne mohli vybrat z ponuky talianskych jedal, pripravovanych talianskym sefkucharom. Priamo v hoteli sa nachadza obchodik so suvenirmi. Autobusova zastavka je priamo pred hotelom. V blizkosti hotela sa nachadza restauracia s barom priamo pri plazi.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou