Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
10.10. - 17.10.2017
Dovolená se vydařila, k tomu přispělo super okolí, historický Rhodos, hezké pláže a čisté moře a samozřejmě i samotný hotel a jeho personál.
100 %

Služby hotelu

Personál hotelu je milý, snaží se hostům vyhovět, bylo umožněno si prodloužit ubytování do 18 hodin (cena 40 Euro),na recepci poskytují též ručníky k bazénu nebo na pláž. každý večer hotel pořádá nějakou zábavu pro hosty jako jsou karaoke, hra na klavír, řecký večer a pod. Na hotelu je možné též využít služby autopůjčovny, ale lepší propátrat okolí, kde nabízejí službu levněji. Menší vůz na hotelu byl za 40 Euro na den a naproti hotelu v půjčovně za 20 Euro. Stejně tak tato půjčovna nabízela volné kilometry a automobily mají pojištěné. Hotel má též bazén, ale ten jsem nenavštívila, takže nemohu hodnotit.
80 %

Pokoj

Pokoj byl prostorný, každý den bylo uklizeno a vždy vyměněné ručníky. Koupelna taktéž prostorná s vanou. U pokoje byl balkon s ratanovým nábytkem a výhledem do ulice. Pokud je prioritou výhled na moře, je lepší volit hotel přímo na pláži, neboť tento je v zástavbě. Nábytek je starší, ale nepoškozený a udržovaný, postel mi byla pohodlná. Velká skříň na uložení věcí.
100 %

Pláž a okolí

Váhala jsem zda zvolit Rhodos nebo jiné místo na ostrově, poté co jsem si půjčila auto, se mi potvrdila správnost mojí volby. Pláž je opravdu kousek od hotelu, dokonce dvě. Jedna u Středozemního a druhá Egejského. Pláže jsou oblázkové, tak doporučuji boty do vody. Cenu za půjčení lehátek nevím, já jsem si koupila lehátko do vody (7 Euro) a buď jsem na něm byla ve vodě nebo na pláži. Ráda běhám a musím ocenit, že ať jsem vyběhla ráno na jakoukoliv stranu podél pláží, našla jsem vždy pěknou trasu. Zapomněla jsem dodat, že moře je opravdu moc čisté.
100 %

Sport, volný čas

Jak jsem psala pro mě ideální místo na běhání. Krásné je pak samotné město Rhodos, za tři dny jsem ho důkladně prozkoumala. Nevím, jestli to byla akce, nebo to tak mají pořád, ale když první navštívíte Palác Velmistrů, lze zakoupit vstupenku za 10 Euro (platnost 3 dny), které platí i pro návštěvu Archeologického muzea, Muzea dekorativního umění a kostela. V ostatních těchto budovách tuto nabídku neměli a samostatné vstupné je tak kolem 4-6 Euro. Kdo má rád historii, kouzlo města, posezení pod platany a trochu romantiky, je to ideální místo na dovču. Já vyrazila i na východ slunce na pláž a pak jsem si prošla město bez turistů, otevřených stánků se suvenýry a bylo to velmi působivé. Asi 1,4 km od hotelu, se nachází místo, kde byla akropole Rhodosu. Je tam zrekonstruované divadlo a stadion, na základě kterých si návštěvník může udělat představu o době minulé. Vstupné se neplatí. Na výlet jsem jela do údolí motýlů (3 Eura). Karimos to velmi doporučuji (6 Euro), po cestě zpět jsem se stavila na pláži u restaurace Old Karimos, kde jsem si dala oběd a vykoupala na příjemné pláži, kde je lehátkový set zdarma. Našla jsem tam dvě pěkné pláže, které cestou nedají minout. Návštěva Monolithosu mě moc nenadchla, krom tedy pěkných výhledů. Velmi doporučuji navštívit lázní Kalithea (3 Eura), příjemné a klidné místo k odpočinku a koupání. Sedm pramenů mě nijak moc nenadchlo, nachází se tam pouze restaurace, pár pávů a tunel, kterým se dá projít k jezeru. V průvodci psali, že v něm dá koupat, ale bylo vyschlé a špinavé. Město Lindos mě moc nenadchlo, navštívila jsem též akropoli (12 Euro), částečně zrekonstruované dórské sloupy, jsou odtud krásné výhledy.
100 %

Strava

Já měla all inklusive, takže pití bylo neomezené, od vody, pivka, vínka k míchaným nápojům, snídaně byly bohaté, opravdu bylo z čeho vybírat. Obědy a večere super, čerstvá zelenina, ovoce, polévky, kuchaři připravují maso přímo před Vámi, takže dostanete čerstvý kousek, nechyběla ni ryba každý den, těstoviny, řecký jogurt. dělají výborný telecí jazyk. Velmi dobrou mají pizzu, kterou připravuje kuchař přímo před vámi a pak ji peče v klasické peci. Obsluha je také příjemná, stará se o pití, odnáší talíře a vždy Vás doprovodí k vašemu stolu. Za mě jídlo super, myslím, že každý by našel to co má rád.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (6)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
12.9. - 19.9.2021
Hotel v pohodě , menší výběr jídel než třeba v Egyptě.
90 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

60 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

50 %

Strava

90 %
12.9. - 19.9.2021
Hotel pekný, luxusný, len bazén maly a stravu by mohli vylepšiť, na ranajky nerobia palacinky. Poloha výborná, more, pláž skvele.
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

70 %

Strava

90 %
30.9. - 7.10.2018
Až na komáre
100 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

80 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

100 %
11.6. - 18.6.2018
perfekně umístěný hotel se skvělými službamia milým personálem!
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
100 %
23.5. - 30.5.2017
Skvelá dovolenka
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
6.8. - 13.8.2013
Celkový dojem z této dovolené na Rhodosu je výborný, hotel, personál, okolí, moře bylo na jedničku, jídlo super. Můžu doporučit všem náročným i nenáročným lidem. Všem doporučuji krásný výlet do Lindosu. Stav a čistota v hotelu také na jedničku. Kolem hotelu plno jak malých, tak velkých obchodů, restaurací a barů. Tento hotel není moc vhodný pro malé děti.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou