Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
2.7. - 16.7.2019
Příjemný hotel s velmi přátelskou atmosférou, pokoje čisté a vše funkční. Personál taktéž milí (hlavně obsluha v restauraci - opravdu profesionální). Vada na kráse je pláž před hotelem. Nicméně s půjčením auta bude dovolená naprosto v pořádku. Strava perfektní.
100 %

Služby hotelu

80 %

Pokoj

10 %

Pláž a okolí

Bohužel pláž je ta jediná vada na kráse tohoto hotelu. Je naprosto příšerná a opravdu to nejhorší co vás na tomto krásném ostrově může potkat. Procestovali jsme ho celý, takže vím o čem mluvím. Je možnost shuttle bus od hotelu na nejbližší pláž Potami (na obrázku hezká, ale jinak taktéž žádná hitparáda - ale moře již čisté). Nicméně odjezd je v 10:30 h a návrat ve 13:30h naprostý nesmysl. Takže půjčit auto a vyrážet jinam nejlépe na pláž Tsamadou, což není autem daleko.
50 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Musím pochválit parádní kuchyň a výbornou obsluhu. Jídlo nemělo chybu! Uchvátila mne rozmanitost pokrmů (žádné opakovačky a to jsme tam byli 14dní). 3 x do týdne tématické večery. Ryby, maso vše perfektně a velmi chutně připraveno. Spousta mix salátů a zeleniny a co bych vyzdvihl na prvním místě je ovoce - opravdu jsem se zatím nesetkal s takovou rozmanitostí a výběrem a navíc bylo vše nakrájené a oloupané na kousky, takže opravdu stačilo jen nandat na talíř a konzumovat.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou