Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
9.9. - 16.9.2017
Příjemný hotel v krásném letovisku. Ochotný, milý personál, výborné služby. Chyběl snad jen větší prostor k posezení venku.
100 %

Služby hotelu

Výborné. V jídelně fungovalo vše na jedničku. Rychlé odklízení nádobí, nezůstávaly neuklizené stoly, hned se prostíralo, všude pořádek. Personál milý, vstřícný v celém hotelu.
90 %

Pokoj

Pokoj do ulice nám nevyhovoval, hluk projíždějících aut a příliš měkké postele. Po výměně bylo všechno super. Široká lůžka, výhled na moře, ticho.
100 %

Pláž a okolí

Široká pláž, krásné moře.Byly velké vlny, což nám vyhovovalo. Nevyužili jsme lehátka v místě, kde bylo hodně lidí, chodili jsme se koupat ke skalám pod majákem.
90 %

Sport, volný čas

Kromě koupání je místo ideální k procházkám podél pobřeží po promenádě, nebo v uličkách městečka. Tam je spousta obchůdků, kaváren, restaurací. Obrovskou výhodou je snadné spojení vlakem do Barcelony, nebo do Girony.
100 %

Strava

Skvělá. Na tříhvězdičkový hotel veliké a milé překvapení. Jídlo perfektně připravené, chuťově výborné. Maso vepřové, hovězí, jehněčí, krůtí, kuřecí, ryby v několika úpravách, vč. lososa, mořských plodů, přílohy rozmanité, rýže, těstoviny, skvělé pečené brambory s bylinkami, nebo paprikou, hranolky, plněné brambory, zelenina, saláty těstovinové, zeleninové, paella, fazole a spousta jiných dobrot. Široký výběr ovoce, dva druhy broskví, jablka, hrušky, švestky, nektarinky, blumy, melouny červené i žluté, ananas, kiwi... Chyběli nám jen dvě věci. K snídani i jinak upravené vejce, než natvrdo a pak byl malinko slabší výběr v desertech. Čoko desert jsme oželeli a vynahradili si to skvělou pěnou z avokáda a pudinkem. Musím vyzdvihnout i velikou nabídku nápojů v rámci all inclusive, oproti jiným hotelům a destinacím. Také velmi milé překvapení.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
77 %
2.9. - 9.9.2014
Do Calelly jsem jela letos už po jedenácté. Nebýt umístění pokoje, bylo by to perfektní. Pokud bych ještě někdy jela do tohoto hotelu, radši bych si ale připlatila za pokoj, který je umístěný směrem k moři. Celkově to ale bylo fajn. V hotelu bylo čisto, personál byl příjemný. Jídlo také šlo, jen bych uvítala ke snídani pomeranče. Ale na druhou stranu melounu, o který jsme se loni (v jiném hotelu) málem rvali, bylo stále dost.
77 %

Služby hotelu

77 %

Pokoj

77 %

Pláž a okolí

77 %

Sport, volný čas

77 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou