Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
8.5. - 18.5.2019
Krásný nový hotel, který uchvátí svým designem. Občas sem tam měli uvolněné obklady, které ale údržbář pravidelně opravoval. Krásné místo, pláže široké, čisté, bez davů, personál hotelu velmi vstřícný, vždy usměvavý, perfektní animační program, bazény jak pro dospělé, tak děti. All insclusive je opravdu gurmánské, skvělá vína, veliký výběr jídla, včetně bio produktů. Čistota na výbornou, opravdu není co vytknout, velmi chválíme!
100 %

Služby hotelu

Personál velmi ochotný, vždy usměvavý, žádný požadavek není problém.
100 %

Pokoj

Pokoje jsou krásné designově řešené, součástí je lednička, ve které nikdy nechybí voda a limonády. Postele mají velmi příjemné matrace, z balkonu je vždy vidět na oceán. Televize vč. usb, trezor na pokoji v ceně. Koupelna vybavená základními potřebami, vše vždy perfektně čisté.
100 %

Pláž a okolí

Pláže krásné rozlehlé, procházkou se dá dojít kolem malého majáku až k letišti. Mimo hlavní sezonu jsou pláže téměř prázdné. Denně se o jejich úklid stará projíždějící traktor, takže nenarazíte na odpadky, pouze na krásné velké mušle. Přilehlé centrum je velmi malé s pár krámky a jedním supermarketem, je ale možné dojet do Roty a odtud katamaránem půlhodinovou plavbou do krásného Cádizu.
100 %

Sport, volný čas

Dva bazény pro dospělé, jeden pro děti s pirátskou lodí, skluzavkami a menším tobogánkem, dětské hřiště, dětská herna s trampolínou, prolézačkami, balonky a slečnami na hlídání, kulečník, pink pong, nedaleko hotelu golfové hřiště.
100 %

Strava

Velmi rozmanitá a chutná strava, na výběr z klasických evropských kuchyní, tradiční španělská a taktéž americká. Dostatek ovoce a zeleniny, výběr dezertů, pečiva, sýrů. Skvělá paella, skvělá vína.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
22.6. - 1.7.2019
Celkový dojem, tedy až na jídlo a bufet byl skvělý.. Nový a krásně vybavený hotel, par metrů od nádherné pláže a ještě krásnějšího oceánu.. Skvělý miniaquapark pro děti..
80 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

0 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou