Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
12.9. - 24.9.2019
Hotel jako takový je hezký, pokoj dostačující, vzhledem k tomu, že tam trávíte maximálně večer/noc. Nabízí pouze snídani, která je každý den naprosto stejná. Nejbližší pláž je katastrofa, lehátka a slunečník za 13 euro a k tomu nicotná zátoka. Raději jezdit na další na ostrově. Bazén je perfektní, ihned u pokojů s dostatkem lehátek. Úklid pokoje byl každý den a vždy bylo vše uklizeno. Jestli se sem vydáte bez jídla, naproti je krámek, kde naleznete vše potřebné :)
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

40 %

Pláž a okolí

Nejbližší pláž nedoporučuji, raději si vypůjčit auto a objevit krásy ostrova. V okolí hotelu je několik restaurací, vyzkoušeli jsme dvě, jedna bohužel předražená, druhá měla otrávenou obsluhu. Ve městě 100 % lepší.
50 %

Sport, volný čas

60 %

Strava

Měli jsme snídani, která je každý den stejná. Mění se vždy jen druh ovoce a jedno sladké pečivo. Bohužel bez zeleniny. Ale nemuseli jsme ihned ráno řešit co si uděláme k jídlu. Takže dostačující.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
27.9. - 4.10.2018
Club Andria jsou krásné apartmány (přízemní nebo 1.patro), vybavené lednicí, vařičem, rychlovarnou konvicí, prostředí je hezky upravené, bazén čistý, jídlo skvělé, personál milý - můžeme jen vřele doporučit.
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou