Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
22.11. - 30.11.2019
Hotel byl pohodlný, čistý a bylo nám v něm opravdu dobře. To že v tomto roce se v Dubaji staví na každém (Expo 2020) kroku takže i u hotelu trochu kazilo dojem. Určitě bude celkový dojem, po dostavbě mrakodrapu vedle hotelu i dokončení staveb po celém městě, v příštím roce ještě lepší. Hotel na pláži, 5*, kousek od zastávky tramvaje, možnost rychlého přestupu na metro, v nejmodernější části Dubaje v Maríně - to byla velice dobrá volba.
100 %

Služby hotelu

Všechno co jsme potřebovali v průběhu dovolené nám bylo splněno. Úklid byl prováděn denně včetně výměny ručníků. Poslední den nám byla umožněna (vzhledem k pozdnímu odletu) úschova zavazadel až do našeho pozdního odjezdu.
100 %

Pokoj

Pokoj byl naprosto postačující, velké množství úložných prostor, kávovar vč. kávy, smetany, cukru, varná konvice vč. čaje. Naplněný bar, lednička. Každý den 1 litr vody na osobu. Nevýhodou byla vana na místo sprchového koutu.
90 %

Pláž a okolí

Pláž pěkná, s pozvolným vstupem o vody, s krásným pískem, velké množství lehátek. Při příchodu se o nás okamžitě postarali, každý den nám upravily na lehátku čistý ručník, na naše přání nám lehátka a slunečníky nasměrovali podle našeho přání. Nevýhodou byla stavba nového mrakodrapu hned vedle hotelu a hluk ze sportovního baru hned vedle hotelu do pozdních ranních hodin.
100 %

Sport, volný čas

Spoustu času jsme strávili prohlídkou Dubaje. Nevyužívali jsme možnost půjčování lodí a jiných
100 %

Strava

Měli jsme zaplacenou pouze snídani - ta byla naprosto výjimečná, postačující, dokonce nechyběly ani produkty z vepřového masa.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou