Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
20.10. - 27.10.2019
Byli jsme mile překvapeni vstřícností personálu a službami, které hotel nabízí.
100 %

Služby hotelu

Neskutečně milý personál, objednáte si u baru a donesou vám to s velkým úsměvem až k bazénu. Hned po příjezdu jsme měli rozbitý záchod, tím že protékal okolo odpadu, kdy tento byl do 5 minut opraven s velikou omluvou. Následující den při mohutných deštích zateklo do pokoje, kdy do 15 minut jsme měli připraven náhradní pokoj s tím, že jestli nám to nebude vadit, že by nám nový pokoj ukázali, jestli nám vyhovuje. S tímto vstřícným jednáním jsme se ještě nikde nesetkali i přesto, že velice často cestujeme. Musím říci, že ačkoli se jedná o hotel ***, tak servis je na úrovni *****.
100 %

Pokoj

Hotel má od letošního roku otevřenu novou budovu s novým bazénem. Byli jsme ubytováni ve staré budově, ale pokoje jsou vkusně zařízené, plně funkční. Denně byly uklizené, nově vydlaždičkované koupelny. Všechny pokoje mají výhled na pláž nebo bazén.
90 %

Pláž a okolí

Vzhledem k období monzunů, tak se bohužel nedalo v oceánu moc koupat, velké vlny, strmý vstup do vody. Pláž čistá, žlutý písek, oceán vzhledem k velkým vlnám a žlutému písku kalný, bez řas a nečistot. Na pláži pouliční prodejci, když jim slušně řeknete, že nemate zájem, tak Vás nechají. Srílančané jsou takový povídaví lidé, každý je zvědaví a chce Vám vše ukázat nebo Vás nalákat na nějaký výlet nebo atrakci. Od hotelu je to kousek k nákupním možnostem, kdy je zde ulice plná barů a restaurací s normálními cenami za pití a jídlo. (pivo kolem 50 kč. jídlo od 100,-kč, fresh koktejly od 40 kč. Do centra je to cca 5 km Tuk Tukem za 120 kč tam i zpět(vyzvedne Vás před hotelem, odveze do centra, čeká až si nakoupíte a odveze Vás zpět) není problém kamkoliv s ním zajet s předem domluvenou cestou. např. dvouhodinová projížďka po městě ve třech lidech s výkladem a nejhezčími pamětihodnostmi NEGOMBA vyšla na 380,- Kaček za všechny. Na největší památky na srílance, což je Galle, Sigirya, Dambula, čajové plantáže a Kandy je to kolem 130 km a je nutné počítat, že se jede 100 km cca 3 hodiny v místní dopravě. Tyto cesty jsme podnikly ve třech dnech místním taxi přes místní CK, kterých je zde hodně za celkovou cenu 170Euro za všechny 3 výlety, kdy s námi najezdil taxikář něco kolem 900 km. Vstupy na památky a na slony jsou zde dané vládou a jsou pro cizince neskutečně natažené, Sygirya(vstup ke skále a výstup na ní za 4500rupií nebo 30USD, sloni v sirotčinci za 5000 rupií, cca 35 USD, projížďka, koupání, krmení) to vše za osobu. Největší atrakcí u bazénu byly palmové veverky, které se nechaly krmit z ruky.
90 %

Sport, volný čas

V hotelu jsou dva bazény, kulečník za poplatek, plážový volejbal a místní atrakce jako skútry atd. za poplatek na pláži
100 %

Strava

Před odjezdem jsme se obávali, že se zde nenajíme, ale opak byl pravdou. Jídlo všeho druhu a všech různých kuchyní (anglická, italská, čínská, BBQ, mongolská, srílanská, mezinárodní) každý večer jiná, mimo to vynikající sladký bufet, salátový bar a několik druhů míchaných i klasických nápojů včetně čerstvého kokosu a fresh džusů. Mezi jídly bylo na výběr z hamburgeru, toastu, párku v rohlíku s hranolky. Když jedete na výlet, tak stačí říci u večeře den předtím, než jedete, že chcete lunchbox a světe div se, tak k obědu na výlet dostanete obalovaný kuřecí řízek s pečenými brambory a ovocem. Celé je to zabaleno v papírové krabici. Pokud nestíháte snídani, tak Vám připraví i snídaňový Lunchbox, kde jsou toasty, ovoce atd. My měli allinclusive, takže jsme si mohli vzít i snídani i oběd do lunchboxu. V rámci allinclusive není pouze víno, které je zde hodně drahé.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (6)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
40 %
5.12. - 22.12.2023
Hotel má najlepšie časy za sebou, izby by už potrebovali rekonštrukciu. Po upozornení na špinavé návliečky mi ponúkli "upgrade izby", na druhý deň znovu problém s čistotou postele. Znovu riešené na recepcii, opätovne sa izba upratovala... Ak tak odporúčam izby delux vo vedľajšej (novšej) budove, ale vzhľadom na cenu to asi riešenie nebude. Všetko ostatné vrátenie služieb je spoločné.
50 %

Služby hotelu

40 %

Pokoj

60 %

Pláž a okolí

40 %

Sport, volný čas

50 %

Strava

100 %
26.1. - 9.2.2023
Mohu jen doporučit.
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
70 %
10.12. - 23.12.2019
Odpovídá cena/výkon.
70 %

Služby hotelu

20 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

70 %

Strava

80 %
3.12. - 17.12.2019
Výborné jídlo a fresh juicy. moře s vlnami, voda zakalená. Ubytování standard velmi slabé, bílé okno, bez výhledu. Museli jsme doplatit, pak jsme byli v nové budově, ta je super.
90 %

Služby hotelu

20 %

Pokoj

50 %

Pláž a okolí

60 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

90 %
30.11. - 7.12.2019
velmi dobrý,doporučuji
90 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

90 %
10.9. - 21.9.2019
Hotel výborný, přátelská atmosféra, všude čisto a ochota.
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

70 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou