Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
29.1. - 17.2.2020
Příjemný pobyt, milí lidé, hezké prostředí.
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (3)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
100 %
5.10. - 26.10.2016
Kdo má rád klidnou dovolenou, tak doporučujeme. Je to super. Na hotelu jsme někdy byli pouze 4 hosté. U bazénu a na pláži většinou sami. Asi 2 km jsou půjčovny motocyklů, tuk tuků. Toho využívají turisté k návštěvě Národních parků, nákupů i návštěvy Hua Hin vzdáleného cca 35 Km, většího města v okolí. Asi 15 Km je Tesko. Také se dají objednat taxi lodě a auta. Toho jsme využívali hodně. Řidiči nemluví Anglicky, ale vedoucí jim předem vše vysvětlí, jsou spolehliví, vždy přesně čekají na sjednaném místě v určitou hodinu. WiFi byla na pokojích slabší, ale na recepci byla dost silná. Mohli jsme používat i počítač na recepci zdarma. V říjnu není sezona, ta začíná až od půlky listopadu. Je to období dešťů, ale my jsme měli štěstí, pršelo někdy v noci a byly v okolí bouřky. WiFi tím vypadávala. Nikde se nedá platit jiným platidlem, jen v jejich měně. V celém areálu velmi čisto. V okolí to již tak čisté nebylo, ale s tím jsme počítali. Pláž přes komunikaci jen pár metrů. Restaurace v areálu, možnost zapůjčení kol zdarma, to jsme ocenili. Do ostatních restaurací jak hotelových, tak místních jsme si dojeli. Také jsme jezdili na trh, který je asi 5 km 2x týdně s jídlem, ovocem a oblečením. Vhodné i pro rodiny s dětmi.
77 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

77 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

0 %

Strava

Zobrazit více
77 %
16.1. - 6.2.2015
S NAŠI DOVOLENOU JSME BYLY VELMI SPOKOJENI,PŮJČILY JSME SI TUK-TUK A JEZDILY PO VÝLETECH,MĚLY JSME JENOM SNÍDANI A TAK JSME OCHUTNÁVALY MÍSTNÍ KUCHYNI ,CHUTNALA NÁM.S DĚTMI BYCH TUTO DESTINACI NEDOPORUČOVALA.CHTĚLA BYCH PODĚKOVAT AIRSTOP ZA SKVĚLOU ORGANIZACI,PŘEJI VŠEM HEZKOU DOVOLENOU V TOMTO HOTELU ČISTOTA HOTELU BYLA V POŘÁDKU I OKOLÍ,KDYŽ ČLOVĚK VÍ KAM JEDE .TAK NEBYL PROBLÉM,PŮJČILY JSME SI KOLO-ZADARMO-A JEZDILY JSME SI PO NÁKUPECH,NEJBLIŽŠÍ MOŽNOST JÍDLA BYLA ASI 5 MIN.JÍZDY S KOLEM.NIKDE SE NEKRADE!!!!!! NECHALY JSME NÁKUP V KOŠÍKU NA KOLE A PO NÁVRATU TAM VŠE BYLO
77 %

Služby hotelu

77 %

Pokoj

77 %

Pláž a okolí

77 %

Sport, volný čas

77 %

Strava

Zobrazit více
60 %
9.1. - 22.1.2015
Celkový dojem z pobytu je príjemný a v kombinácií s výletmi celkom zaujímavý.Na toto miesto sa rád vrátim. Resort odporúčam pre páry,prípadne rodiny s deťmi,ktorí vyhladávajú kĺudnú,odpočinkovú dovolenku.Rozhodne neodporúčam ĺuďom,ktorý hĺadajú nočnú zábavu.Tým odporúčam radšej Hua Hin,resp. Cha am. Veĺmi si cením bezplatnú požičovňu bicyklov,a´daka čomu sme denne v podvečer mohli podnikať kratšie túry do blízkych dedín občerstviť sa ,prípadne sa navečerať a nakúpiť rôzne exotické ovocia za veĺmi nízke ceny.Trs banánu 16 ks 20 batov,mango 1 ks 10 batov,ananas 20 batov atd.V pondelok a štvrtok sú miestne trhy v dedine cca 3 km. Možnosť rôznych výletov do blízkych národných parkov,prípadne do Bangkoku.
60 %

Služby hotelu

60 %

Pokoj

60 %

Pláž a okolí

60 %

Sport, volný čas

60 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou