Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
70 %
22.12. - 1.1.2018
Starší hotel, zachovalý, na klidném místě kousek od centra. Pokoj se starým nábytekem,klimatizace, lednička, wifi zdarma v celém hotelu. Pravidelný úklid a doplňování balené vody. Personál ochotný a usměvavý, nic pro ně nebyl problém. Snídaně dostačující. Káva, čaj, džusy přeslazené a umělé,voda. Tousty,houstičky. Džemy,med,salámy. Česrstvě upravená vejce podle vašeho přání-vařené, volská oka,omeleta. Jogurt, cereálie,ovocný salát. Čerstvá zelenina a ovoce- mango, meloun a ananas každý den. Velký čistý bazén, velké množství lehátek u bazénu, k moři pár metrů.
80 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
50 %
3.9. - 18.9.2018
Hotel má krásnou zelenou zahradu s udržovaným bazénem. A to je jednoznačně jeho největší přednost. Pokud chcete celé dny proležet na lehátkách hned u pláže, koukat na moře, poslouchat zurčení vody, která tu teče s fontán okolo zdí, užívat si masáže a sem tam skočit do hotelového bazénu, tak neváhejte. Toto se vám na Aloze bude líbit. A také je to vcelku menší hotel (tuším 70 pokojů), takže my měli po většinu doby neskutečný klid a ticho. Polohou je hotel jakoby "na konci ulice", ale k restauracím či do "centra" je to jen pár minut chůze. Stejně tak do blízkého 7/11 marketu, který je přes ulici. Obecně je Lamai taková poklidnější lokalita na relax. No, a teď to horší. Je znát, že hotel je starší a po více stránkách by si zasloužil renovaci. Vše je funkční, ale tak nějak opotřebované. Vybavení mi trošku připomnělo kuchyň ve skautské klubovně, kterou nám kdysi někdo daroval - na základní věci a uvaření stačí, ale domů už byste si ji zpět brát nechtěli. Například nábytek v pokojích by si zasloužil kompletní obnovu. Stejně tak systém klimatizace. Třeba na našem pokoji byla při příjezdu cítit jakási zatuchlina, která mi připomínala vůni parádní světnice u dědy (takový ten pokoj, který se otevíral jen v neděli a taky se jen v neděli větral). My jsme vcelku nenároční cestovatelé a hotelový pokoj využíváme většinou jen pro přespání, takže nám to bylo jedno, ale dokáži si představit, že někomu by tato stránka hotelu mohla dělat potíže. Z hlediska služeb a personálu mám podobný pocit: jsou tam, svou práci odvedou, sem tam se i usmějí. Toť vše. Sečteno a podtrženo: Starší klidný hotel s krásnou zahradou hned u pláže a s průměrnými službami, který neurazí ani nenadchne.
50 %

Služby hotelu

30 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

50 %

Strava

100 %
2.3. - 23.3.2016
Tato dovolená se nám moc líbila.Personál vždy usměvavý a milý. Hotel je moc pěkný , má krásnou zahradu s bazénem přímo u moře. Snídaně jsou bohaté,každý si vybere na co má chut´. Určitě se do tohoto hotelu jednou vrátíme. Hotel je umístěn u centra .V hotelu vždy čisto.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou