Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
40 %
8.1. - 15.1.2018
menší ostrov v Andamanském moři, jen 15 min lodí od přístavu v Phuketu. Počasí příjemné díky neustálému mírnému větru od moře, nikdy zde není takové vedro jako na pevnině. Resort je zčásti na pláži a zčásti směrem do vnitrozemí ostrova. Zadní část je poměrně tmavá, stíněná liánami. Ubytování základní, vybavení staré, ale na pár dní dostačující pro nenáročného klienta. V první linii jsou chatky lepší, s dostatkem světla a lepším vybavením. Recepce a zázemí včetně prostor pro stravování jsou dle mého podprůměrné. Snídaně formou bufetu, výběr z teplé a studené kuchyně (vajíčka, thajské nudle či rýže, párky, chléb obalený ve vajíčku, 1-2 ovoce, cereálie, jogurt, čaj, káva, marmeláda, chléb bílý na tousty). Večeře servírované, větší výběr, lepší kvalita. Kuchyně na oběd a večeři je dle mého velmi dobrá, ceny jsou přijatelné (zkusila jsem pouze thajfood, nikoliv ruskou kuchyni). Internet funguje ve všech prostorách poměrně dobře - pakliže na ostrově není výpadek el.energie 3 x denně po dobu cca 2 hodin. Resort je spravován rusky mluvícími, klientela je vesměs ruská (ze Sibiře). Jen zřídka se objeví na dva až tři dny Němci či Švédové. Jinak počítejte s tím, že neuslyšíte jiný jazyk než ruštinu. Tomu je také přizpůsobeno vše kolem. Pláž před resortem je velmi hezká, bílý písek, nádherné moře, ...a toť vše. Nejde ostrov pěšky obejít, mimo pláž se nikam sami nedostanete. Druhá část ostrova je vyhrazena čínským turistům, kteří na ostrov přijíždějí ráno a odjíždějí cca kolem 16 hod. Ceny na ostrově za ovoce a jiné pochutiny mimo resort jsou skutečně vysoké. Na ostrově není naprosto žádná zábava jakéhokoliv druhu. Moře je bohaté na podvodní život, ryby, šnorchlování. Doporučuji boty do vody, mořský ježek může znepříjemnit. Flora - krásné květiny, keře, divoké orchideje, palmy a liány. Pozor na zelené hady, kteří žijí na stromech a občas padnou dolů (to je společné pro všechna místa v Thajsku). Doporučuji na 1, max. 2 dny pro ty, kteří chtějí trochu klidu. Personál hotelu je ochotný a vstřícný, ruská část personálu mluví velmi dobře anglicky a vyšli mi maximálně vstříc.
50 %

Služby hotelu

Personál ochotný, vstřícný, místní thaj personál nemluví téměř vůbec anglicky, rusky mluvící personál naopak anglicky mluví velmi dobře.
30 %

Pokoj

zařízení postarší, dostačující, nečekejte zde komfort, jste na ostrově. Lepší zvolit první a druhou linii blíže moři.
50 %

Pláž a okolí

pláž malá, čistá, hezká, krásné moře. Deštný les, liány, úžasný vzduch provoněný. Okolí omezeno délkou pláže, nejde jít nikam.
20 %

Sport, volný čas

šnorchlování, opalování se, max. diving center. Jinak nic.
70 %

Strava

snídaně omezené, obědy a večeře výběr z menu, kuchyně velmi dobrá.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (0)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou