Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
29.7. - 6.8.2019
Pokud jedete primárně do Aquaparku (pak 90%, pokud je cílem moře tak vybírejte jiný hotel)
90 %

Služby hotelu

70 %

Pokoj

Na pokojích bohužel koberce, což znamená zatuchlina ve vzduchu
30 %

Pláž a okolí

moře velmi špatné, špinavé
60 %

Sport, volný čas

aquapark je super
70 %

Strava

klasická hotelová, nic extra ani nic špatného
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (5)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
7.10. - 14.10.2019
Perfektní hotel, přilehlý aquapark poskytuje skvělé vybití pro celou rodinu. Jídlo nejlepší jaké jsem v Turecku zažil. Jedinou menší kaňkou bylo moře, které bylo trochu špinavé z důvodu předešlých dešťů. od půlky pobytu
100 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

90 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

100 %
7.9. - 14.9.2019
Nejkrásnější dovolená, kterou jsem zažila, vše perfektní. Naše 3 děti 2/5/7 nadšené. I my s tatínkem jsme si moc užili. Určitě se budeme chtít alespoň jednou vrátit.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více
60 %
1.10. - 8.10.2011
Celkem spokojenost, jen moře velké zklamání. Večer to poblíž pláže a kanálů moc nevoní. Problém nastal v den odjezdu v 03.00 ráno - řidič autobusu nás neměl napsané a nechtěl nás odvézt na letiště. Čistotu hotelu bych ohodnotila na 3+. Špinavý výtah nebyl umytý za celý náš sedmidenní pobyt. Skvrny na kobercích. Úklid způsobem - co je mokré, je čisté. V případě all in je jídla a pití dostatek. Můžete si je brát kamkoli. Jídla opravdu výborná a je z čeho vybírat. Některé bary, jak v hotelové části, tak v aqua parku nejsou zahrnuty v ceně a platí se hotelovou kartou, která slouží pro vstup do pokoje. Na konci pobytu recepční spočítá útratu a zaplatíte. Hotelový trezor a wi-fi také za poplatek. Za hranicemi komplexu člověk vidí pravé Turecko. Chaos a špína. Výhodou byl pravidelný autobus do města Kusadasi (2 Eura), kde jsou každou středu trhy. Výhodněji však vyjdou nákupy v obchůdkách u moře a je více z čeho vybírat.
60 %

Služby hotelu

60 %

Pokoj

60 %

Pláž a okolí

60 %

Sport, volný čas

60 %

Strava

Zobrazit více
77 %
27.9. - 4.10.2011
Hotel velmi rozsáhlý,strava dobrá/zažili jsme v Tur.lepší/,animace průměrné.Nevím,zda-li teplota vody v bazénech daná termínem pobytu/v horách/,jinak doporučuji zejména pro rodiny s dětmi,ty si užijí. Hotel obrovský, čistý, mimo obchůdky v hotelu žádné jiné nákupní možnosti přímo v okolí. Hotel vynikající pro rodiny s dětmi,pokud nechtějí, nemusí z hotelu vůbec vycházet.
77 %

Služby hotelu

77 %

Pokoj

77 %

Pláž a okolí

77 %

Sport, volný čas

77 %

Strava

Zobrazit více
100 %
22.4. - 1.5.2011
Celkový dojem výborný - jedno z mála míst, na které se chceme vrátit! Z našeho hlediska ideální poloha mimo rušná letoviska, na druhé straně na nákupy do Kusadasi je to cca 5 km , podobná vzdálenost do Seychuku. Starobylé město Efes rovněž v bezprostřední blízkosti. Další výhodou je dostupnost Pamukkale, jedné z nejkrásnějších přírodních atrakcí celého Turecka (asi 180 km, tedy 3 hodiny autobusem, resp. 2 hodiny taxíkem) - např. z Antalye je to celodenní únavná anabáze. Na výlety doporučujeme dohodnout se s místními taxikáři, navzdory drahému benzinu jsou jejich ceny (po dohodě) velmi rozumné a nakonec vyjdou srovnatelně nebo i levněji než hromadné zájezdy cestovních agentur - navíc výhoda individuálního časového programu. Silniční síť na vynikající úrovni, v této oblasti není rizikové ani půjčení a řízení auta. Naše hodnocení Egejské riviery ve srovnání s Antalyí - mnohem lepší, co do služeb, čistoty i přírody - vřele doporučujeme ! Závěrem velký dík Airstopu za perfektní organizaci - ostatně jako vždy ! Hotelový komplex jako celek je SUPER, snese 5* hodnocení ! Hodně jsme toho procestovali a málokde jsme zažili tak rozsáhlý resport jako v Aqua Fantasy ! Zahrnuje asi 10 venkovních bazénů, zhruba stejný počet barů (na všechny se vztahuje All Inclusive, včetně baru na pláži ). V pasáži vedoucí k hlavní restauraci je několik obchodů, herna, stánek se zmrzlinou, bowling apod. Dále tématické restaurace, kde je možno dohodnout večeři místo klasického bufetu. Ideální pro rodiny s dětmi, ale i pro seniory (v komplexu je klidová zóna s bazénem i barem , kam nemají přístup děti).
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou