Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
30.7. - 9.8.2019
Hotel je 3 hodiny autobusem od letiště, ale rozhodně se vyplatilo! Ubytování Pokoje byly krásné a vždy čisté, nikdy se mi nestalo, že bych přišel do pokoje a ten by nebyl ukklizený. Byl jsem na dovolené s manželkou a dětmi - měli jsme velký pokoj - postel, televize, minibar, zrcadla, balkón, skříně, koupelna se sprchou - fén, na pokoji máte i šitíčko, za mě jednoduše super! Strava Stravu hodnotím snad nejlépa, bylo tam toho dost a nezapomenu na snídani s lívanci a čokoládou. Služby hotelu Super! Pláž Pláž byla čistá, vždy bylo zde uklizeno. Mínus bylo, že pláž má kamínky, takže v horku, které jsme měli, to dost pálilo. Do moře netřeba boty.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (3)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
90 %
28.9. - 8.10.2022
Celkovo sme boli spokojní, avšak dojem kazil neupravený vstup na pláž, nefunkčné mólo na pláži a slabé pripojenie na wifi v celom hoteli. Strava, servis, personál, čistota bez najmenších výhrad.
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

60 %

Pláž a okolí

90 %

Sport, volný čas

90 %

Strava

90 %
28.10. - 4.11.2018
V zásade to bola dosť dobrá dovolenka až na jednu dôležitú vec. Nemali sme zabezpečený transfér, napriek tomu, že sme ho mali v cene, na letisku nás nikto nečakal, bola noc a mali sme pred sebou 160 km cestu z Antalye do Kargičaku. Delegát ani turecká ani nemecká cestovná kancelária sa ani na jednom tel. čísle, čo sme mali v dokladoch, nehlásili a my sme museli prácne zháňať cez hotel, v ktorom sme mali pobyt niekoho, kto nás odvezie. Odvoz sme museli navyše zaplatiť 46 eur. Cestou naspäť sme do poslednej chvíle nevedeli, či pre nás vôbec niekto príde, nezjavila sa žiadna informácia ani na nástenke ani na recepcii. Museli sme si radšej zabezpečiť opäť taxík, tentokrát už v cene 80 eur. V noci sme sa chvíľu pred odchodom nakoniec dovolali na nejakú 24 hodinovú hot-line službu do Nemecka, kde nás ubezpečili, že odvoz príde. Tak sme taxík zrušili. Odvoz prišiel neskoro, keď sme si už-už vynervovaní chceli opäť zajednať taxík. Na recepcii nám nakoniec prezradili, že u nich je takýto problém s transfermi pravidelný.
90 %

Služby hotelu

90 %

Pokoj

60 %

Pláž a okolí

40 %

Sport, volný čas

80 %

Strava

100 %
24.6. - 3.7.2016
Za přijatelnou cenu dostanete luxus, hotel lze doporučit i náročnějším klientům. Oproti ostatním hotelům v Turecku se nejedná o žádný megalomanský komplex, kapacita je ideální, nikde se netvoří dlouhé fronty. Byla to prozatím naše nejhezčí dovolená, doporučujeme. Hotel se nachází v klidné části, možnost nákupů doporučuji spíše v Alanyi, která je vzdálená cca 30 minut jízdy dolmuší (1 Euro/osoba) a je zde daleko větší výběr zboží než v přilehlých obchodech u hotelu.
100 %

Služby hotelu

100 %

Pokoj

100 %

Pláž a okolí

100 %

Sport, volný čas

100 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou