Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
90 %
24.9. - 4.10.2017
Hotel s nádhernou zahradou. Překrásný areál. Bohužel jsem očekával německou preciznost, ale AIRSTOP u nás je již zřejmě v českých intencích.Den před odjezdem jsem marně sháněl delegátku , kterou jsem nikdy za jedenáct dnů neviděl, abych alespoň zjistil, kdy odjíždí transfer na letiště, ale potěšili mě recepční, kteří mi se smíchem sdělili, že ani oni ji dlouho neviděli. Od 17hod. do 22hod. mi ji pracovníci recepce pomáhali sehnat, kdy ani nebrala telefony. Ve 22,30hod. na SMS zprávu z recepce přišla odpověď, že odjezd ráno v 8.50 a že na nás zapomněla. Delegátka Natálie Efimova nám připravila stresové chvíle a samozřejmě jsme nedostali jídlo ani pití na cestu. Naštěstí jsme letěli s Turkish Airlines, takže jsme dostali najíst a napít při dvanáctihodinovém cestování. Nechápu, jak taková renomovaná společnost může zaměstnávat takovou delegátku, když jen při vyslovení jejího jména se mi smáli všichni pracovníci hotelové recepce.
80 %

Služby hotelu

Kuchyňský personál a obsluha v naprostém pořádku. Jen různý přístup k hostům. Většina německá a ruská klientela. Němcům, evidentně z bývalé NDR nosili pití k jídlu až ke stolu, dokonce na pláži až k lehátkům. Beachboy je nenechal ani ulehnout, dokud jim nepřinesl matrace a ještě jeden slunečník. Měli jsme vše potřebné, ale musel jsem si o vše říci. Nepotřebuji aby mi mi někdo nosil pití na pláž a podestýlal mi lehátko.Jsem rád, že část německé klientely musela mít z dovolené poškozené konečníky od neustálého lezení personálu do zadku. Měl jsem léta restauraci a považuji to vůči ostatním hostům nefér a od personálu a animátorů značně neprofesionální.
100 %

Pokoj

Bydleli jsme s přítelkyní ve vile v přízemí. Velký pokoj , velké postele, velká koupelna. Balkonek venku obrostlý zelení a ve vedrech nedocenitelný. Denně úklid, balená voda, za pár peněz na posteli vše čisté, od povlečení po ručníky.Naprostá spokojenost.
60 %

Pláž a okolí

Pláž nic moc , ale s tím jsme počítali. Zahrada to vyvážila. Obchůdky v blízkosti, ale neskutečně drahé, např. proti Side. Levnější byl hotelový.
90 %

Sport, volný čas

My jsme nevyužívali, ale denně sportovní aktivity, aerobik, ping-pong, voleybal, šipky a jiné. Každý den večer program . Moc hezká a různá vystoupení. Turecký večer byl jeden den v týdnu, naprosto fantastický, kdy se představil personál kuchyně a vytvořil zmrzlinovou bombu s malým ohňostrojem. Moc působivé.
90 %

Strava

Strava velmi chutná, vybere si každý. Hodně ryby, což nemusím. Turecký večer nejlepší, kdy se grilovalo , byl kebab , pečené krůty a výborné máslové dorty.Ovoce denně melouny, hroznové víno, slívy a jiné. Odpoledne kolem čtvrté dobrá zmrzlina.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (-1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou