Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
80 %
13.8. - 20.8.2019
Až na menší připomínky byl pobyt velmi příjemný. Počítejte s tím, že cestou z letiště i zpět se zajíždí k nějakému marketu s WC a občerstvením. Nabídka nic moc, nápoje velmi předražené. Pro nás zbytečná zajíždka.
90 %

Služby hotelu

30 %

Pokoj

Měli jsme objednaný rodinný pokoj. Nabídnuty pokoj byl zatuchly,nevetrany, v koupelně pachnul odpad. Jiný rodinný nebyl, nabídli nám 2 nesousedící pokoje, navíc bez terasy. Nakonec jsme v rodinném zůstali, při stálém větrání to bylo ok. Samotný pokoj byl prostorný, 2 ložnice, koupelna a terasa.Úklid spočíval pouze v ustláni posteli a výměně ručníků. Každý den měli dodat do lednice lahve vody, nebyla ani jednou. Ale bylo možné si kdykoliv nacepovat v samoobsluznych automatech.
90 %

Pláž a okolí

Pláž dost oblázková,bylo trochu složité se přes ně dostat do vody, ale jinak velmi pěkná a udržovaná. Stánek s vodními sporty přímo na pláži. Spousta lehátek, vždy se našla volná. Za 20 euro/den jsme si pronajali u pláže soukrome ležení, jednoduchý bungalov se 4 lehátky a lednicí. V ceně láhev vína, misa ovoce a po 2 plechovkach Sprite, Cola, Fanta, pivo.
100 %

Sport, volný čas

Po celý den nabídka animačních programu. Sport, tanec, cvičení ve vodě. Dětský klub.
100 %

Strava

V hlavni jídelně se podávaly snídaně, obědy, vecere. V nabídce ryby, grilovaná a mletá masa, masové směsi se zeleninou. Rýže, těstoviny, hranolky. Zelenina čerstvá, tepelné upravena, saláty. Z ovoce žlutý a červený meloun, jablka, pomeranče, blumy, hroznou. Velký výběr sladkých dezertů.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (2)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější
20 %
1.7. - 8.7.2023
nejhorší hotel, který jsme kdy navštívili
10 %

Služby hotelu

30 %

Pokoj

80 %

Pláž a okolí

50 %

Sport, volný čas

20 %

Strava

Zobrazit více
60 %
8.7. - 18.7.2015
Celkovo sme boli spokojni, ale isto by sme sa tam uz nevratili. Zial vsetko dobre co tam bolo, rusili Rusi, ktori sa spravali velmi nemilo, rusili v noci hosti a nevedeli sa chovat. Jedla bolo dostatok, Personal mily. Pre tych, ktori nepotrebuju promenady a nejake specialne aktivity, tak je to ok. My sme boli ako rodiny s 2 detmi, v Turecku uz 5x, ale zazili sme uz lepsie. Isto by som to nehodntila ako 5 hviezdickovy hotel, hoci cistota bola. Cistota okolo hotela v poriadku, zial ziadne moznosti nakupu, prechadzok, ziadne bary. Ku vsetkemu sa muselo dochadzat busom alebo taxikom. Hotel je vhodny celkom pre rodiny s detmi. Animacie sme nevyuzivali, ale boli.
60 %

Služby hotelu

60 %

Pokoj

60 %

Pláž a okolí

60 %

Sport, volný čas

60 %

Strava

Zobrazit více

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou