Recenze
Info o hotelu
Vybavení hotelu
Přejít do zájezdu
100 %
29.8. - 8.9.2018
Celkově to byla naše úžasně prožitá rodinná dovolená. Byli jsme v termínu 29.8.-8.9.2018. Moc se nám tu líbilo. Všude bylo čisto, kolem našich vilek byla spousta zeleně (banánovníky, granátové jablka, mandarinky, citronovníky), na pohled krásné. Není to tam jen panelák a dlažba. Se službou all inclusive nám opravdu nic nechybělo.
100 %

Služby hotelu

Byli jsme velice spokojeni, všechen personál vstřícný, usměvavý, někteří velice zábavní. Se vším ochotně poradili, prostě vše bez problémů.
90 %

Pokoj

Měli jsme pokoj se dvěma ložnicemi, jednoduše zařízený, velká šatní skříň, tv i malá lednička k dispozici, prostorný balkon, wc, krásný sprchový kout, vše čisté a každý den doplněná pitná voda v ledničce, na wc toaletní papír, prostě nic nechybělo. Úklid prováděn každý den, vč. výměny ručníků, užili jsme si i krásně nazdobené ručníky na postelích :). Pokojské rychlé a usměvavé.
90 %

Pláž a okolí

Pláž je opravdu písčitá, jen těsně před vstupem do moře, cca 2m , je prostě pruh z oblázků. Jsou sice hladké, ale někdy i velikosti slepičího vejce. Dá se to bosky opatrně přejít, ale pro ty, co nemají rádi nerovnosti, rozhodně doporučuji neoprenové boty do vody. I my jsme je měli a bylo to bez obav. V moři opět písek. Na některých místech v moři jsme místy narazili na kameny. Moře bylo ale úúúúžasně teplé, užili jsme si i vlny, prostě bomba. Na pláži velký tobogánový aquapark - zdarma, vždy otevřen od 10:00 do 12:00 a pak od 14:00 do 16:30. Jsou zde i bazény se sladkou vodou, i pro malé děti. Na každém rohu snack bary - zde pivo, limo, soda, káva zdarma, několik menších restaurací na oběd a svačinu, což bylo super, nemuseli jsme odcházet na hotel k obědu. Obzvláště smažená kuřecí křidýlka - skoro jako z KFC, byla vynikající. Samozřejmě na pláži a kolem bazénů lehátka zdarma.
100 %

Sport, volný čas

Na sportování v takovém horku neměl nikdo ani pomyšlení. Plně jsme využívali tobogány na hotelu i na pláži. Prostě většinu času trávili ve vodě. Jen úžasný výlet jsme absolvovali, do delfinária, 1,1km od hotelu. Krásné, úžasné (80 euro vstupné pro rodinu 2+2), dali jsme i plavání s delfíny - to byl teprve zážitek !!!!!! Ale pozor ..... 100euro na osobu-neusmlouváte. Při tom nás fotil jejich fotograf a na konci nám ukázali hotové fotky. Byly úžasné, nádherné, ale pozor ....opět za 100euro na osobu (cca 10ks v balíčku).
100 %

Strava

My jsme i s dětmi byli s jídlem spokojeni!!!! Pestrý výběr zeleniny, ať už čerstvé, míchané nebo saláty, dětmi oblíbené hranolky, řízky,každý večer grilovali nějaké maso, výborně upravené ryby a těch zákusků a dortů a vůbec sladkostí (pro ty, co si potrpí na sladkou tečku, tak zde jsou správně). K snídani párečky, vajíčka, lívance, bramborové placky,paštiky, sýry, salámy, zelenina, káva, horká čokoláda, prostě mraky jídla. Samozřejmě, že základy jídla byly každý den stejné, ale nikdo nikoho nenutí jíst každý den to samé, fakt jsme si vždy vybrali !!!!!!Obsluha na place mega rychlá - pozor, jakmile položíte příbor a jdete si přidat, sklízí ze stolu :) - někdo si to vždycky hlídejte.
Recenze zákazníků AirstopRecenze zákazníků (-1)
Všechny recenzeVšechny (0)
Nejnovější
  • Nejoblíbenější

Proč zvolit Airstop

Globe
18 let Vám přinášíme vysokou kvalitu cestování za skvělé ceny
Plane
Garance stejné ceny jako přímo u cestovní kanceláře
Compass
Největší německé a české cestovní kanceláře na jednom místě
Card
Rezervace online s možností platby platební kartou